Zwangerschapsupdate #7 Week 28 t/m 30 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
07.12.2015 | Geplaatst in Zwangerschap | 6 reacties

PicMonkey Collage

Het is weer tijd voor een nieuwe zwangerschapsupdate. Nummer 7 alweer. Op dit moment ben ik 31 weken zwanger, het aftellen is nu echt begonnen. Ik kan niet wachten tot onze baby er is!

Week 28
De babykamer is nu echt af! En wat zijn we er blij mee. Jullie hebben al even een Sneak Peak van de babykamer kunnen zien op mijn blog. Inmiddels heb ik wat nieuwe accessoires toegevoegd en komt er binnenkort een nieuwe post online waarin ik wat meer gedetailleerde foto’s laat zien van de kamer. Verder voel ik mij nog steeds goed en gaat alles z’n gangetje.

Week 29
Bijna elke dag kom ik wel even op de babykamer. Gewoon even lekker ‘omrommelen’ en kijken naar alle leuke spullen die ons kindje al heeft. En wat heeft de baby al veel kleding. We hebben ook al best veel gekregen, ik heb wat kunnen uitzoeken i.v.m. een samenwerking op mijn blog en natuurlijk koop ik zelf ook regelmatig iets. Ik probeer het wat te beperken nu maar als ik echt iets leuks zie, en vooral als het in de sale is kan ik het vaak niet laten om het te kopen. De baby is ook elke dag lekker druk. Ik vind het een heel fijn idee om de baby te voelen dus dit mag van mij wel zo blijven. Vooral als ik ontspannen ben voel ik de baby goed. Ik merk wel dat mijn buik nu wat dikker wordt. Dit merk ik vooral met het aantrekken van mijn schoenen, sokken etc. En toen ik laatst op de fiets naar mijn werk op school ging (vaak probeer ik zeker 2x per week te fietsen naar mijn werk) merkte ik dat ik wel wat meer moe was dan normaal. Maar in beweging blijven vind ik wel belangrijk dus ik probeer nog steeds regelmatig te fietsen naar mijn werk en lekker te wandelen in het weekend. Verder heb ik geen last van kwaaltjes gelukkig.

Week 30
Voor mijn gevoel is het aftellen nu echt begonnen. Week 30 alweer! We hadden die maandag avond een afspraak bij de verloskundige. Alles bleek weer goed te zijn alleen kon ze voelen dat de baby in stuit lag. De verloskundige vertelde wel dat de baby nog alle kanten op kon draaien dus het kan goed zijn dat de baby bij de volgende controle weer goed ligt. Maar door de stuitligging kon ik dus ook minder goed naar voren buigen, het hoofdje is niet zo flexibel als de beentjes, vandaar dat ik wat moeite kreeg met schoenen aandoen enzo. Zelf maak ik mij hier niet zo druk om. Het komt zoals het komt en we zien tegen de tijd dat de baby komt wel verder. Mijn verlof komt ook steeds dichter bij. Omdat ik 2 banen heb, waaronder een baan in het onderwijs, heb ik al 7 weken van te voren verlof van mijn werk op school, dit i.v.m. de kerstvakantie die er tussen zit. Ik zal wellicht nog een paar uurtjes op de BSO moeten werken in de vakantie maar dit vind ik ook erg leuk. Op het moment dat ik deze update typ (maandag 7 december) moet ik nog 2 weken volledig werken. Ik voel me nog steeds goed dus ik zit nu al te bedenken wat ik allemaal in mijn verlof kan gaan doen. Alles is af, behalve de kleertjes moeten nog een keer gewassen worden maar dit duurt ook geen dagen. En hele dagen op de bank zitten en series kijken is ook niets voor mij dus ik ga maar even wat bedenken wat ik kan gaan doen. Mensen om mij heen zeiden al dat het snel voorbij is, die weken en dat ik er maar lekker van moet gaan genieten. We zullen zien… Ik hoop niet dat ik mij ga vervelen.
We zijn ook al bezig geweest met het ontwerpen van de geboortekaartjes. De proefdruk is al besteld, ik ben erg benieuwd.

Komende weken ga ik weer lekker aan het werk, we zijn op school druk bezig met de musical die we volgende week hebben. Op de BSO zullen we deze weken wel aan de slag gaan met kerst knutsels. Altijd een leuke tijd van het jaar zo rond de kerst. Ik hou ervan! ♥

Vrijdag 18 december hebben mijn vriend en ik een fotoshoot. Ik heb er zo’n zin in. Hopelijk is het mooi weer, of in ieder geval droog, want het liefst wil ik de shoot buiten laten doen. De shoot laten we doen door een van mijn beste vriendinnetjes, Margriet. Zij is al jaren fotograaf en bij ons in de regio al best bekend. Vorig jaar met onze housewarming kregen we een cadeaubon voor een fotoshoot. Deze hadden we nog niet verzilverd maar dat gaan we dus over een kleine 2 weken eindelijk doen :) Neem even een kijkje op haar site als je benieuwd bent wat voor prachtige foto’s ze maakt. Haar site vind je hier. Uiteraard komen de foto’s of een paar ervan ook op mijn site.

Dit was update nummer 7 alweer. Als ik de volgende update plaats ben ik al met verlof, een gek idee maar ook heel fijn want de tijd dat we onze baby in de armen mogen sluiten komt steeds dichterbij. ♥

Fijne (werk) week lieve mensen!

Liefs, Dita Rithika.

6 reacties

  Marije

  7 december 2015


  Weer een leuke blog om te lezen ?
  En Dita zit er maar niet overin dat je je gaat vervelen.. Want dan bel je mij gewoon?

  Dita Rithika

  7 december 2015


  Haha ga ik zeker doen! Bedankt meis. Xx  7 december 2015


  Oh wat leuk, zo’n fotoshoot!! Mooie dag ook, dat is de dag dat mijn vriend en ik geregistreerd partnerschap aan gaan haha.

  Dita Rithika

  7 december 2015


  Oh ja is ook zo! Leuk :)  8 december 2015


  Ooh wat gaat dat alweer snel zeg! Mocht je nou echt vervelen dan wil ik nog steeds wel eens je ijskoffie uit proberen, haha. Als het mag natuurlijk :)

  Dita Rithika

  8 december 2015


  Ja de tijd gaat inderdaad heel snel. Maar we kunnen best een keer afspreken, lijkt me leuk! :)Laat een reactie achter