Zwangerschapsupdate #1 week 1 t/m 8 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
22.08.2015 | Geplaatst in Zwangerschap | 9 reacties

Ten eerste heel erg bedankt voor jullie lieve reacties allemaal! ♥
De eerste zwangerschapsupdate. Ik vind het altijd zo leuk om te lezen bij anderen maar vaak leek dit voor mij nog zo ver weg. Ook ik kan nu eindelijk zo nu en dan updates plaatsen. Vandaag vertel ik over week 1 t/m 8 en maandag over week 9 t/m 15. Volgende week ga ik de 16e week in en dan post ik zo nu en dan eens een update. Ik zal dit denk ik niet wekelijks gaan doen.

20150819_122002

Toen we er achter kwamen dat ik zwanger was was ik 6 weken zwanger. Week 1 t/m 5 heb ik dus niet heel bewust meegemaakt. Ze zeggen ook wel eens dat je de 1e weken cadeau krijgt. Op 17 juni gingen we voor het eerst naar de verloskundige. Ik had aan de telefoon al een heel goed gevoel bij de verloskundige en had er ook veel positieve verhalen over gehoord. Ze was zo lief! Bij de praktijk waar ik heen ga werkt een vrouw die de administratie doet en ook die klonk aan de telefoon al super lief. Verder werken er drie verloskundigen die je alle drie regelmatig te zien krijgt. Het is maar net wie er aan het werk is. We werden heel hartelijk ontvangen en kregen de 1e echo. Heel bijzonder allemaal. Ook al zag je nog niet veel meer dan een klein stipje, het hartje kon je ook al zien kloppen en het blijft gek zo iets in je buik wat groeit tot een mensje.

Na de echo zijn we langs onze ouders gegaan om het te laten zien. Ook die vonden het allemaal erg bijzonder. Verder voelde ik mij de eerste weken gewoon erg goed. Wel had ik regelmatig last van wat duizeligheid maar dit schijnt er bij te kunnen horen. Ik ben gelukkig niet misselijk geweest.

Dit was voor nu even de update van de eerste 8 weken. Alles ging goed en z’n gangetje. Maandag de volgende update.

Liefs, Dita Rithika.

9 reacties


  22 augustus 2015


  Nogmaals gefeliciteerd! Erg leuk om te lezen!
  Liefs  22 augustus 2015


  Wat leuk voor je ik vind het ook zo speciaal een zwangerschap hoop het zelf ook mee te maken ooit een keer. Erg leuk om je updaten te lezen en speciaal dat je deze speciale tijd wil delen met je lezers. Geniet vooral zal ik zeggen want voor je het weet is je leven veranderd en heb je een kleintje in de armen. Je had ook wel geluk dat je de eerste paar weken lekker vrij was hen je goed je rust kunnen pakken! Fijn weekend liefs Lisanne

  Dita Rithika

  22 augustus 2015


  Ja die paar weken vrij was zeker niet slecht. Heerlijk om de rust even te nemen.  22 augustus 2015


  Aah, zo leuk! Gefeliciteerd!

  Dita Rithika

  22 augustus 2015


  Dank je wel!  22 augustus 2015


  Je vergeet je pijnlijke borsten haha! Hoort er ook bij hihi

  Dita Rithika

  22 augustus 2015


  Haha ja dat is ook zo Suuz ;)  23 augustus 2015


  Wat bijzonder zeg die eerste echo. Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!  23 augustus 2015


  Zo bijzonder om de eerste keer het hartje te zien!Laat een reactie achter