Waarom de herfst best fijn is - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
02.10.2014 | Geplaatst in Lifestyle | 6 reacties

Fullscreen capture 9302014 101749 AM.bmp

De lente en zomer zijn toch wel mijn favoriete seizoenen. Lekker weer (meestal) en in de zomer vind ik het heerlijk dat het zo warm is. Maar ja, we wonen in Nederland en iets wat je dan toch moet accepteren zijn de seizoenen. Nu het herfst is kan ik ook wel weer genieten van alle fijne dingen die dit met zich meebrengt.

* Lange wandelingen maken in de natuur. In de zomer gaan we vaak met de boot weg als het mooi weer is, ook heel fijn. Maar in de herfst vind ik het ook heel fijn om buiten te zijn. Dikke jas aan, laarzen en wandelen. Tijdens het wandelen hebben mijn vriend en ik vaak ook fijne gesprekken (niet dat we dat anders niet hebben maar tijdens het wandelen heb je er echt even tijd voor, you know ;)) en vaak sluiten we een wandeling af met een drankje of lunch bij een leuk restaurant.

* De natuur is ook altijd zo mooi met de herfst.

* ‘s Avonds al weer lekker vroeg op de bank met een goed boek, tijdschrift of een tv avondje. Lekker met een kop thee er bij, I love It!♥

* Koken, ik ben er dol op. In de zomer heb ik er alleen met het warme weer nooit super veel zin in. Dan gaan we vaak voor iets fris zoals salade. Nu het weer kouder is vind ik het heerlijk om lang in de keuken te staan en gerechten te maken.

* Nieuwe kleding kopen. Elk seizoen koop ik wel weer een aantal nieuwe items. Altijd leuk om te gaan shoppen en te kijken wat de nieuwe collecties zijn.

* Naast het shoppen voor kleding vind ik het ook heel fijn om ons huis in herfstsferen te brengen. Veel kaarsjes in huis en gezelligheid. En nu het snel donker is kunnen deze kaarsjes ook vaak al vroeg op de avond aan.

* Nu we een bad hebben vind ik het ook heerlijk om eens per week in bad te gaan. Vooral op een avond in het weekend dat we niets hebben gepland. Lekker ontspannen en tot rust komen.

Ben jij blij dat het herfst is of heb je veel liever een ander seizoen?

Liefs, Dita Rithika.

6 reacties


  2 oktober 2014


  Herfst is absoluut mijn favoriet, dus ik ben al aan het genieten!


  Deepa

  2 oktober 2014


  Ik vind alle seizoenen leuk dus ook de herfst.
  Dit zijn mijn redenen waarom ik de herfst leuk vind :)

  * Gezellig kaarsjes aan
  * Genieten van een goed boek of een leuk tijdschrift met een kop thee of warme chocomelk.
  * Halloween vieren in walibi !!!
  * In de herfst ben ik jarig :)
  * Ik vind het ook leuk om in het bos te wandelen, maar alleen in de herfst.
  * En ook natuurlijk shoppen …..yeahhh
  * Naar de bios.

  Dita Rithika

  3 oktober 2014


  Wat een super leuk lijstje Deepa! :)  2 oktober 2014


  Ik vind de herfst ontzettend leuk!  3 oktober 2014


  wat een fijn lijstje <3  3 oktober 2014


  Fijn lijstje! Ik vind de herfst ook heerlijk!Laat een reactie achter