Verhuizen #4 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
12.08.2014 | Geplaatst in Persoonlijk, Wonen | 14 reacties

Zoals jullie afgelopen vrijdag al konden lezen ben ik verhuisd. Toen liet ik al een paar foto’s van ons woonkamer zien. Vandaag de rest.

DSC_3617

Desktop1

Nog even een foto van de hele woonkamer. Ik ben erg blij hoe deze nu is. Alleen in de 2 buitenste vensterbanken wil ik nog wat anders maar deze week ga ik nog een keer woonwinkelen dus dan vind ik vast iets. Het blauwe kussentje ligt er voor onze katten, die vinden het zo fijn om hier op te liggen.

Desktop

Een kijkje in de hal. Verder niet heel bijzonder. De tegels die hierin liggen zijn al heel oud, die vind ik erg mooi. Verder staat er de sidetable en daarop wat accessoires.

Desktop2

De werkkamer, hier ben ik erg blij mee. We wilden deze eerst bij de badkamer betrekken maar aangezien het allemaal best duur is doen we dat eerst niet. Zo hebben we mooi de ruimte voor alle boeken en al mijn washitape’s, knutselpapier etc.

Desktop3

De slaapkamer, ook niet heel bijzonder. De muren hebben we gewit en de balken hebben we rood gelaten. Ik ben dol op PipStudio en ons dekbed komt zo ook heel mooi uit. Aan de wand een letterslinger van Buiten de lijntjes. Er staat ‘Lekker Sliepe’, dit betekent ‘slaap lekker’. De rode stoel hadden we eerst altijd in de woonkamer maar nu dus op de slaapkamer, ook hier kunnen onze katten lekker op slapen.

Desktop4

En dan de ruimte die het meest is veranderd, de keuken. Wij hebben de balken geverfd, de keukenkastjes en hebben er nieuw apparatuur ingezet. Ook de muren zijn geverfd en er staat een nieuwe tafel met eames replica stoelen van Te leuk hout. Deze hebben we van mijn lieve mama en haar man gekregen.

Desktop6

Desktop5

Ook staat mijn Oilily servies op een tafeltje en boven de keuken hangt een plank met mijn kruidenpotjes en weckpotten van de Hema. Hierin heb ik pasta, rijst etc. In de hoek staat een Ikea kast met 2 deurtjes en 2 manden. En we hebben nog een grote kelder en voorraad kast. Ook heel handig. De slinger op de muur heb ik zelf gemaakt en de kaarten zijn van Fine little home.

Ons huis is nu grotendeels af. Natuurlijk zullen we altijd wel het een en ander blijven veranderen maar dat vind ik ook leuk. Vooral qua interieuraccessoires. Ik ben wel erg blij dat het klussen klaar is, wat heb ik hier een hekel aan, haha :P. Nu genieten we volop en ik ben erg blij dat we hier zo wonen.

Hoe woon jij, in een appartement, vrijstaand huis, 2 onder 1 kap etc? Laat me weten, ik ben benieuwd. Ook wat je smaak qua interieur is. Vind ik leuk om te lezen.

Liefs Dita Rithika.

14 reacties


  12 augustus 2014


  Wat is het leuk geworden! Ik woon in een appartement met 3 slaapkamers. 1 daarvan is logeerkamer, 1 kledingkamer en 1 daadwerkelijk slaapkamer!

  Ik ben heel ouderwets qua interieursmaak, ik hou van donkere houten meubels.

  Dita Rithika

  12 augustus 2014


  Leuk :)  12 augustus 2014


  Wauw, wat ontzettend mooi geworden! De webshop is Te Leuk Hout is ook geweldig trouwens!

  Dita Rithika

  12 augustus 2014


  Dank je, ja erg leuke shop is dat!  12 augustus 2014


  De keuken! Prachtig geworden! Haha, lekker sliepe. Leuk! Ik woon in een huurwoning, maar het leuke is dat het een seniorenwoning is. Die voldoen niet meer aan de eisen van tegenwoordig en sinds een paar jaar mag iedereen daar dus wonen. Het is een heel schattig klein huisje, grote woonkamer, open keukentje en de tuin grens aan een soort grachtje. Zo leuk! Ik ben verliefd op mijn eigen huisje en dat is toch wel veel waard. Geniet van je nieuwe plekje!

  Dita Rithika

  12 augustus 2014


  Aah dat klinkt als een heel leuk huisje :)  12 augustus 2014


  Wat ziet het er mooi uit! Je tafelstoelen zijn echt supermooi. Wij hebben die bij ons op het werk ook!

  Dita Rithika

  12 augustus 2014


  Dank je wel!  12 augustus 2014


  Wauw, ik vind het echt heel mooi geworden. Smaakvol ingericht :)!

  Dita Rithika

  12 augustus 2014


  Bedankt Manon!  12 augustus 2014


  Wat een prachtige keuken hebben jullie! En die vloertegels in de hal, wauw! Het ziet er geweldig uit

  Dita Rithika

  12 augustus 2014


  Dank je wel  28 augustus 2014


  Dat je hier de hele vakantie mee bezig bent geweest is te zien. Prachtig resultaat! Vind de keuken ook erg mooi geworden!

  Dita Rithika

  28 augustus 2014


  Dank je, we zijn ook erg blij met ons huisje :)Laat een reactie achter