Verhuizen #3 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
08.08.2014 | Geplaatst in Persoonlijk, Wonen | 11 reacties

Wij zijn verhuisd! Op dit moment wonen we net een dag in ons nieuwe huis. Gister hebben wij alles verhuisd. Gelukkig hadden we hulp van mijn lieve vader, Marco’s broertje en van een vriend van ons. Later hielpen mijn schoonouders ook nog even mee. Super lief dat er dan mensen zijn die je gewoon een dag helpen. Thanks! ♥

DSC_3556

Gister hebben we dus alles overgebracht naar het nieuwe huis. Dit ging vooral om de grote dingen zoals de bank, piano en kast. De kleine spullen hadden wij de afgelopen weken grotendeels al meegenomen. Maar alsnog was er best veel wat nog mee moest. En jeetje wat kan een mens veel spullen bewaren, haha :P

Op het laatst zijn mijn vriend en ik samen nog even naar ons appartement gegaan en hebben we het nog een beetje schoongemaakt. Er lag veel stof op plekken waar de kast had gestaan en waar de bank stond. We zijn nog een paar keer door het huis gelopen en toen werd ik toch wel een beetje emotioneel. Ik heb sowieso altijd wel moeite met afscheid nemen en dus ook gister had ik het er wel een beetje moeilijk mee. Nooit meer in ons fijne appartement zijn. We hebben er vele mooie jaren gehad samen en deze herinneringen zullen ook altijd blijven.

Maar nu is het tijd voor een nieuwe stap en wonen we in een groter huis met tuin. Heel fijn.
Nu al ons spullen een beetje op zijn plek staan voelt het wel weer als ons thuis. Wat ik wel zal missen, of eerder misschien erg zal waarderen is het wonen in het centrum. Ons appartement stond midden in het centrum, je was binnen een minuut in de supermarkt of bij de winkels. En ook heel fijn, even uit eten, samen een wijntje drinken en lopend naar huis. Nu moet ik 20 minuten fietsen of 10 min rijden met de auto, ook niet heel ver dus maar toch…En we moeten weer parkeergeld gaan betalen nu, anders hadden we een mooi plekje achter ons huis en gingen we natuurlijk nooit met de auto naar het centrum. Maar ik ben nu al heel blij en gelukkig samen met mijn vriend in ons nieuwe huis.

Hier een aantal foto’s van de woonkamer in ons nieuwe huis. Een officiële post komt er nog wel van maar nu even een voorproefje. Ook zullen er nog wel een aantal dingen veranderen maar dat komt nog wel.

DSC_3543

Dit stoeltje is al best oud. Mijn pake en beppe (opa en oma) hadden dit stoeltje eens gekregen en altijd in huis staan. Een aantal jaren geleden is het ook opnieuw bekleed en die bekleding past perfect bij ons interieur. Wel ga ik het hout nog wit schilderen maar dat komt nog wel.

DSC_3545

De bank, heerlijk om gister avond na een lange dag samen op de bank te hangen met een drankje.

DSC_3546

DSC_3547

DSC_3548

DSC_3549

De vensterbanken wil ik nog even opnieuw indelen, ik wil voor de 2 buitenste ramen iets groters hebben maar wat precies weet ik nog niet. Ik ga deze week samen met mijn vriend nog een dagje woon shoppen. We willen ook nog een mooi kleed voor op de vloer. Dit staat altijd zo knus vind ik.

DSC_3551

DSC_3552

DSC_3553

Ons tv meubel is gemaakt door mijn lieve neef, ik ben er zo blij mee!

DSC_3557

En de mooie canvas mand van de Hema, ook hier ben ik erg blij mee.

Deze week zullen we nog het een en ander gaan ophangen en uitpakken, al is het meeste al wel gedaan. En zoals ik al zei zal ik bepaalde dingen ook nog wel gaan veranderen. Maar jullie zullen binnenkort wel een post voorbij zien komen al het helemaal af is.

Wat vind jij hiervan?

Liefs, Dita Rithika.

11 reacties


  8 augustus 2014


  Wat een leuke inrichting! Je bank en die kast vind ik erg mooi!

  Dita Rithika

  8 augustus 2014


  Dank je!  8 augustus 2014


  Wow die stoel! En die kast! Wat een prachtige details heb je in je woning! Dat boeddhabeeldje in het raam, ook zo mooi.

  Dita Rithika

  8 augustus 2014


  Aah wat lief, dank je wel  8 augustus 2014


  Wat een mooie inrichting! Geniet van jullie nieuwe huis!

  Dita Rithika

  8 augustus 2014


  Bedankt!  8 augustus 2014


  Wat een prachtige inrichting, helemaal mijn smaak ook! Geniet van jullie nieuwe huis :).

  Dita Rithika

  8 augustus 2014


  Dank je  8 augustus 2014


  Wat ziet het er gezellig uit en heel warm ook. Mooie kleuren, ik hou er van! Veel geluk en plezier in jullie nieuwe huis!

  Dita Rithika

  8 augustus 2014


  Dank je wel!  9 augustus 2014


  Hele leuke inrichting! Ben benieuwd naar het eind resultaat :)Laat een reactie achter