Verhuizen #2 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
23.07.2014 | Geplaatst in Wonen | 8 reacties

Vandaag weer even een update over het verhuizen voor jullie. De vorige update was al weer van 3 weken geleden. In die 3 weken hebben we al weer best veel gedaan. Vandaag gaan we de laatste dingen in de keuken aansluiten en dan is die als het goed is helemaal af!

De kamer was al klaar en nu ben ik begonnen in de slaapkamer.

IMG_4598

IMG_4599

In de slaapkamer hebben we alle muren wit geschilderd. Eerst vonden we de rode balken ook te druk maar nu vinden we die wel leuk staan bij het wit. Helaas dekt de witte verf niet goed dus zal ik deze nog een keer gaan schilderen deze of volgende week. We hebben ook een Pip Studio rood/gebloemd dekbed overtrek en ik hou echt van een fleurige slaapkamer met veel kleur. Veel mensen vinden de combinatie van rood en roze bijvoorbeeld niet mooi maar ik ben er dol op :).

IMG_4596

Ook ben ik al begonnen met het overloop. Deze schilderen we ook wit, de vloer laten we zo want dit is een prachtige houten vloer en we gaan hier een buis maken voor ons kleding zodat dat er mooi kan hangen. Daaronder wil ik mooie manden neerzetten voor accessoires. Deze en volgende week ga ik verder met de slaapkamer en het overloop en dan is dat als het goed is ook klaar.

We wilden eerst de badkamer helemaal verbouwen maar we hebben toch besloten om deze eerst zo te laten en het kantoortje ook op de knappen tot leuke werkkamer. Dit is niet een hele grote kamer maar groot genoeg om er te werken en leuke spulletjes neer te zetten.

Ik heb nu wel genoeg va het verven en ben er eigenlijk helemaal klaar mee maar we zetten nog even door. Dan is het straks ook helemaal af. Wel ben ik al begonnen aan de inrichting van de keuken en kamer. In de keuken heb ik mooie kaarten opgehangen en 2 oude stoelen opnieuw bekleed. In de kamer staat de oude kast die we opgeknapt hebben.

IMG_4601

IMG_4602

IMG_4605

En de eettafel staat nu ook op zijn plek met de stoelen er om heen. Ik ben er zo blij mee!

IMG_4606

Zo dit was alweer de 2e update van het verhuizen. Als het allemaal goed loopt gaan we over een week over 3 over en dan zullen jullie het eindresultaat ook snel zien. Ik heb er zo’n zin in! :)

8 reacties


  23 juli 2014


  Die eettafel met die stoelen: Geweldig! Echt helemaal mijn smaak zeg. Mooi met die blauwe muur ook!

  Dita Rithika

  23 juli 2014


  Dank je!


  Deepa

  23 juli 2014


  wauw heel mooi , en die kast love it !!!

  Dita Rithika

  23 juli 2014


  Hihi ja ben er heel blij mee


  shushila

  24 juli 2014


  wat een mooie kast zeg, daar mag je trots op zijn,

  Dita Rithika

  24 juli 2014


  Ja daar ben ik ook erg blij mee :)  25 juli 2014


  Mooie kleur op de muur in de keuken.

  Dita Rithika

  25 juli 2014


  Ja daar zijn wij ook erg blij meeLaat een reactie achter