Urbeats - Beats By Dr. Dre - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
06.03.2016 | Geplaatst in Lifestyle | 5 reacties

DSC_0274

Youtube filmpjes kijken, ik ben er dol op! Vaak kijk ik elke dag wel enkele filmpjes. Vooral ‘s avonds op de bank of ‘s ochtends bij het ontbijt. Mijn vriend kijkt dan vaak naar het nieuws of voetbal en ik vind het dan wel fijn om oordopjes in te hebben. Van GSMpunt mocht ik deze Beats headset testen.

DSC_0276

Dit is een headset van beats by dr. dre. Ik kende dit merk wel maar had nog nooit iets geprobeerd.

De set wordt geleverd in een mooie verpakking. Het doosje kan je goed bewaren en het is zeer compleet. Er zitten naast de standaard oordopjes nog andere oordopjes bij. Het is maar net wat je fijn vind, voor iedereen zit er wel wat bij.

DSC_0279

Ook wordt er een klein zakje bij geleverd waar je de oordopjes in kunt doen zodat je ze makkelijk mee kunt nemen in je tas. Dit vind ik ook echt een pluspunt want als ik oortjes in mijn tas had raakten ze altijd in de knoop en beter zullen ze er ook niet van worden.

DSC_0281

De muziek die uit de oortjes komt is ook super! Ik zal dan ook nog veel gebruik van deze headset gaan maken.

DSC_0287

Ben je benieuwd naar deze headset, kijk dan zeker even op de site van GSMpunt. Ze hebben naast headsets nog veel meer leuke items en andere accessoires.

Luister jij vaak muziek of kijk je filmpjes met oortjes in?

Liefs, Dita Rithika.

5 reacties


  6 maart 2016


  Deze lijken mij echt heel erg fijn!


  6 maart 2016


  Dat zijn ze ook inderdaad!  6 maart 2016


  Als eerste, wat heerlijk dat je deze mocht testen! Superfijn! GSMpunt ken ik wel. Ik heb er al meerdere malen iets besteld en mogen ontvangen. Hele fijne webshop. Ik heb op dit moment dopjes van Sennheiser, ook heel erg fijn, maar die zijn alweer een jaar of 5 oud. Ik ga deze dus opslaan onder mijn favorieten en ga ze serieus overwegen aan te schaffen.


  6 maart 2016


  Zeker een hele fijne webshop!  7 maart 2016


  Ze klinken heel fijn! Het zit inderdaad ook mooi verpakt!Laat een reactie achter