Treaclemoon Bath and Showergel & Treaclemoon Bodyscrub - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
10.02.2016 | Geplaatst in Beauty | 2 reacties

DSC_9957

Treaclemoon is een merk dat ik nog niet zo lang geleden heb ontdekt. Ik kreeg van een vriendin eens een bath en showergel van dit merk en vond deze heerlijk! Dit was in de geur ”the raspberry kiss”. Laatst hadden ze een actie bij de Albert Heijn, waar ze dit merk verkopen, 2 + 2 gratis. Ik heb toen 2 bath and shower gels gekocht en 2 bodyscrubs.

De verpakking alleen al ziet er prachtig uit, lekker speels en vrolijk! Ik hou er van ♥ Omdat ik de bath and showergel in de geur ”the raspberry kiss” al had koos ik in dezelfde geur een bodyscrub. Daarnaast koos ik voor de geur ”that vanilla moment” in een bath and shower geld en bodyscrub en van de geur ”warm cinnamon nights” koos ik ook de bath and shower gel. Alle producten zijn 4,95 euro per stuk.

De bath and shower gels zijn heerlijk van geur. In bad schuimen ze lekker, iets waar ik echt van hou, een bad vol schuim! De scrub is ook erg lekker voor de huid.

DSC_9965

Ik ben heel blij met deze nieuwe producten, zo kan ik weer even vooruit en heb ik weer wat lekkers voor in bad en onder de douche.

Heb jij al eens producten van Treaclemoon geprobeerd?

Liefs, Dita Rithika.

2 reacties

    Feinette

    10 februari 2016


    Leuk verhaal! Ik heb ze wel eens in de winkel gezien, ook wel eens in de hand gehad! Na het lezen van je verhaal ben ik er toch wel benieuwd naar geworden. Toch maar een aanbieding/actie in de gaten gehoude.


    10 februari 2016


    Ja ik zou zeker eens proberen! :)Laat een reactie achter