Voor het tijdloze wegleggen en aantrekken: de Asics Gel Lyte 3 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
30.09.2018 | Geplaatst in Fashion | 0 reacties

Dit artikel is een samenwerking

Heb jij weleens nagedacht over wat jou nou aantrekt in een sneaker? Wil je dat explosieve karakter waarmee je iedereen direct versteld laat staan? Wil je juist die neutrale sneaker, egaal in kleur, waarmee je low profile voor de dag komt? Of wil je die hippe, tijdloze sneaker waar je verslingerd aan raakt en vervolgens weer een tijdje weglegt.

Wij gunnen jou dat je in die laatste categorie een schoen vindt waarbij je dat seizoen na seizoen kunt herhalen. Uit de kast en trots om de voeten. In de kast en even onderop de stapel. Om dat vervolgens nog een paar keer lekker te herhalen. Stiekem zijn dat misschien de sneakers waar je het meest aan verknocht raakt. We geven jou voor dit type graag een tip.

sneaker 01

Het Aziatische Asics heeft zo’n sneaker: de Asics Gel Lyte 3. Een stoere, zelfverzekerde, hippe en sportieve schoen. Een gewilde Asics sneaker en zeker geen typisch model. De Asics Gel Lyte 3 is er een voor zowel de feestjes in de nazomer, als de borrels in de echte hitte. Makkelijk onder een lekkere jeans of dat zwoele rokje. Tot nu toe een duidelijke pitch.

sneaker 02

Wij vinden dat één kleurenuitgave van de schoen eruit springt. De Apricot Nectar Black. Een schoen met grijstinten, zwarte details, nectarkleur en een turquoise voorkant. Welke voorstelling krijg je erbij? De kleurencombinatie is helemaal af doordat de veters twee tinten bevatten: zwart en turquoise. Een heerlijk detail. Een schoen die niet misstaat op zo’n avond waarbij alles kan en de stad weet dat jij leeft.

Opvallend feit: de schoen is geïnspireerd op succesvolle hardloopmodellen van het Aziatische merk. Asics heeft haar naam als sportfabrikant dubbel en dwars verdiend in die sport en is daar al jarenlang een van de dominerende merken. Voor de Asics Gel Lyte 97 bleek de constructie en de demping van een runner ook ideaal als basis voor een sneaker. Met de Gel-technologie ben je ervan verzeker dat je soepel naar dat feestje gaat. De demping is heerlijk en geeft de drager een uiterst comfortabel gevoel. Door de robuuste constructie zit het ook wel goed met de ondersteuning van deze schoen.

sneaker 03

En wat is nou zo gaaf aan het ontwerp? Meerdere dingen eigenlijk. Het model is hoger dan de gemiddelde sneaker en dit zorgt ervoor dat de voeten kleiner lijken dan ze zijn. De pasvorm is heel strak en blijft ook altijd strak om de voeten. Duurzame stabiliteit dus. Verder staan zowel de Asics-lijnen als de modelnaam subtiel op de zijkant van de schoen. Beiden aan de buitenkant en de Asics-lijnen ook aan de binnenkant. In het zwart bij onze favoriete kleurencombinatie.

Dat is dus de Asics Gel Lyte 3. Waarvan je weet: nu kopen kan ook betekenen dat je ‘m volgend jaar pas echt driftig gaat dragen. Of het jaar daarop pas. Tijdloos met karakter.

0 reacties


Laat een reactie achter