Terugblik op het jaar 2015 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
30.12.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 12 reacties

Alweer een jaar dat voorbij is gevlogen. 2015 is op z’n einde. Voor mij was 2015 een fijn jaar met als hoogtepunt wel dat ik zo snel zwanger ben geraakt.

Ik moest even de My Life posts terug kijken om te zien wat ik allemaal heb gedaan het afgelopen jaar. Best handig is een blog dan ;) Dit is even een terugblik van de dingen die ik allemaal heb gedaan/beleefd heb in 2015.

Untitled

★ In januari is altijd mijn aankomstdag (de dag dat ik naar Nederland ben gekomen) en zijn mijn vriend en ik weer een jaar langer samen. Afgelopen jaar gingen we een nachtje naar Duitsland. Ondanks dat het toen erg koud was, was het wel erg gezellig.

★ Ik begon weer met mijn yoga lessen. De serie lessen start altijd in januari en in september. Afgelopen jaar heb ik beide keren weer meegedaan. Heerlijk vind ik het, ik ben echt zo dol op yoga geworden! Helaas kan ik door mijn zwangerschap de komende serie lessen even niet meedoen. Maar als het weer even kan ga ik snel weer beginnen met yoga.

★ Met Koningsdag gingen mijn vriend en ik een nachtje naar Zwolle toe. We wilden wat anders dan een rondje bij ons door het centrum en boekten toen een nachtje in van der Valk. Heerlijk!

★ In mei begon mijn vriend met een nieuwe baan. Altijd best een grote stap maar zeker niet een slechte verandering.

★ We gingen met de boot een weekje te varen in de zomer en zijn ook nog een weekje naar Vlissingen geweest. Hier was ik nog nooit geweest maar wat was het leuk! We hadden ook prachtig weer trouwens.
★ Zoals ik al zei was het hoogtepunt van 2015 wel dat ik zo snel zwanger mocht raken. Ik besef als geen ander dat het soms maanden of jaren kan duren voordat je zwanger raakt en soms lukt het helemaal niet. Ik weet nog goed dat ik het voor het eerst vertelde aan iedereen. Op dit moment zit ik al in de 34e week, de tijd gaat zo ontzettend snel. Ik kan niet wachten tot we onze baby in de armen mogen sluiten.

★ Doordat de baby komt moest er thuis ook nog het een en ander gebeuren. Wat begon met ‘de babykamer moet klaar’, eindigde met de hele bovenverdieping een make over. We hebben een wc laten plaatsten boven en alles is geschilderd zoals jullie wel konden lezen. Zo’n fijn gevoel dat alles nu af is!

★ Ook gingen mijn vriend en ik in november nog een nachtje weg. Mijn vriend had van zijn oude werkgever nog een bon gekregen voor een hotelovernachting. Deze hebben we in november besteed. Zo fijn om een nachtje weg te gaan, even in een andere omgeving en je komt helemaal tot rust.

★ Qua werk heb ik ook een fijn jaar gehad. Ik het eerste jaar van 2015 zat ik nog bij de kleuters. Helaas gaat de school waar ik werk sluiten dus na de zomervakantie gingen heel veel kinderen van school. Dit was wat minder leuk. Maar aangezien we alleen nog groep 8 op school hebben kon ik blijven en heb ik dit schooljaar alsnog een baan als onderwijsassistent. Bij groep 8 dus. Ook erg leuk! Op dit moment ben ik al met verlof en na de meivakantie kom ik weer terug. Voor mij is het erg onzeker hoe het na de zomervakantie weer gaat komen maar dat zien we dan wel. Tot de zomer heb ik sowieso genoeg werk.

2015 Was voor mij een goed jaar. Maar ik kan niet wachten tot het 2016 is en we onze baby te zien krijgen. Ik hoop dat de baby gezond op de wereld komt en verder heb ik voor 2016 niet veel plannen/ideeën, etc. Natuurlijk hoop ik in 2016 op veel liefde, geluk en gezondheid met mijn vriend, familie en vrienden. Ik ben erg benieuwd hoe het is om straks echt een gezinnetje te mogen zijn en kan niet wachten om allemaal leuke dingen te gaan doen met z’n 3tjes.

Voor jullie, lieve lezers en lezeressen van mijn blog, ook heel veel liefde en geluk gewenst voor 2016! ♥ Ik ben er zeer dankbaar voor dat jullie elke dag mijn blog lezen en reacties achterlaten. Ik vind het erg leuk om te bloggen en hoop dit in 2016 ook nog zeker te mogen blijven doen.

Wat waren jou bijzondere momenten van 2015? En wat zijn jou plannen voor 2016?

Liefs, Dita Rithika.

12 reacties


  30 december 2015


  Wat een mooi en bijzonder jaar!
  Op naar een nieuw jaar vol met mooie momenten met als hoogtepunt jullie kleine meisje.

  Dita Rithika

  30 december 2015


  Dank je Rosanne!  30 december 2015


  2016 wordt sowieso nóg leuker! Wel fijn dat je na je verlof weer terug mag komen bij groep 8. Alvast een gelukkig en gezond 2016 toegewenst Dita!
  Liefs

  Dita Rithika

  30 december 2015


  Dank je wel Tineke! Voor jullie wordt 2016 ook super! Xx


  Feinette

  30 december 2015


  Een mooie terugblik!
  Een fijne jaarwisseling…
  Gelukkig en gezond 2016!

  Dita Rithika

  30 december 2015


  Jij ook meid!  30 december 2015


  Wat een leuke terugblik! 2016 gaat vaste en heel bijzonder jaar voor jullie worden. Veel geluk, liefde en gezondheid gewenst!  31 december 2015


  Meid, een hele goede jaarwisseling straks en ik een heel mooi en gelukkig 2016!

  Dita Rithika

  31 december 2015


  Voor jou ook!  1 januari 2016


  Toen ik terug dacht aan 2015 dacht ik bijna bij alles ‘Och ja dat was óók nog in dit jaar!’ Lijkt me fijn dat je na je verlof toch nog de laatste (anderhalve) maand met de groep acht kinderen kan spenderen. Dat je het ook met z’n allen kan afsluiten :) en wat daarna komt zie je dan wel weer.  1 januari 2016


  Wat een leuke terugblik. 2015 was in veel opzichten het beste jaar, maar toch hoop ik op andere fronten het te overtreffen in 2016 met de komst van een gezond kindje. Heel veel geluk en liefde in 2016 voor jou. Ik vind het erg leuk dat ik jou in 2015 heb mogen ontmoeten, was een gezellige middag samen!

  Dita Rithika

  2 januari 2016


  Dank je wel Cindy! Ik hoop voor jullie ook op een heel mooi 2016 en ik vond het zeker erg leuk jou te mogen ontmoeten afgelopen jaar.Laat een reactie achter