TAG: Project Positief - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
04.11.2014 | Geplaatst in Persoonlijk | 6 reacties

Ik las dat Dagmar een tijdje geleden een heel leuk project was gestart. Project Positief. Een heel goed initiatief vind ik zelf. Ook heeft Dagmar er een tag over gemaakt. Cindy gaf mij deze tag door en ik vond het wel een leuk idee om deze in te vullen. Positief zijn vind ik erg belangrijk en ik probeer dit zelf ook zo veel mogelijk te zijn.

DSC_3436

Wat is je favoriete quote en waarom?
Carpe Diem! Heel cliché misschien maar zo waar. Geniet van elke dag, van de kleine en grotere mooie dingen in het leven want het leven kan zo maar voorbij zijn. Dit is misschien niet heel positief gedacht maar ik vind wel dat je er wel zo nu en dan bewust van moet zijn en daarom lekker genieten van al het moois in het leven!

Welke droom zou je in je leven willen realiseren?
Ik heb best nog wel wat dromen. Zo wil ik heel graag mama worden. Dit heb ik altijd al gewild en ik hoop dat het ook geen jaren meer gaat duren voordat deze droom uitkomt. Ik zou graag ook een kindje willen adopteren, iets wat ik mijn hele leven al heb gezegd.
Ook zou ik graag mijn biologische moeder/familie willen ontmoeten en ik zou wel eens 3 á 4 weken in India vrijwilligerswerk willen doen. Voor de rest heb ik geen grote dromen, ik ben erg gelukkig met het leven dat ik nu heb.

Wat betekent geluk voor jou?
Geluk kan voor mij al in hele kleine dingen zitten. Een lief gebaar van lieve mensen om mij heen, een kindje op mijn werk die iets leuks doet/zegt, jullie lieve en leuke reacties op mijn blog, samen met vriendlief bankhangen, gezelligheid met familie en vrienden. Geluk ervaar ik elke dag. Vaak in de kleine dingen maar ik kan ook echt gelukkig worden van de iets wat grote dingen zoals lekker shoppen, uit eten etc.

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Mijn vriend, mijn lieve ouders, familie, vriendinnen, collega’s en de kindjes op mijn werk.

Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Als er iets aan de hand is met mijn familie/vrienden mogen ze mij altijd bellen en sta ik ook voor ze klaar. Voor een leuk uitje of vakantie mag je mij ook altijd wakker maken.

Weekendje Vlieland

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Als ik een lachbui krijg is dit meestal op mijn werk. Dat een kindje iets grappigs zegt of dat er iets leuks gebeurt. Wanneer de laatste keer was weet ik zo even niet meer.

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Echt trots is misschien niet het goede woord maar wel heel blij met het feit dat alles erg goed gaat. Ik heb een leuke baan, lieve familie/vrienden en ben erg gelukkig met mijn vriend. Ik ben zo blij dat wij samen in een huis wonen wat helemaal onze smaak is. We hebben het hoofdzakelijk ook allemaal zelf geverfd en mijn vriend heeft de CV samen met zijn vader aangelegd. Toen we deze voor het eerst aandeden was ik ook erg trots op hem.

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Blijf jezelf en laat een ander in z’n waarde! Ik vind dit erg belangrijk, we zijn allemaal verschillend (gelukkig maar) en het is alleen maar mooi om allemaal anders te zijn en dingen van elkaar te leren. ♥

Ik geef deze tag niet aan een iemand specifiek door maar aan jullie allemaal! Dus vind je deze tag leuk, laat me even weten als je deze ook gaat doen :).

Liefs, Dita Rithika.

6 reacties


  4 november 2014


  Leuk om deze tag te lezen! En wat een mooie dromen heb je nog :) vind het trouwens te gek dat je zelf ook een kindje zou willen adopteren, nog een specifiek land in gedachten daarbij?

  Dita Rithika

  4 november 2014


  Dank je wel Andjena! We zouden graag uit India willen adopteren.  4 november 2014


  Je hebt ‘m leuk ingevuld. Mooie dromen! Mooi ook dat je een kindje uit India zou willen adopteren.

  Dita Rithika

  4 november 2014


  Dank je wel!  4 november 2014


  Wat leuk om te lezen!!

  Dita Rithika

  4 november 2014


  Dank je! :)Laat een reactie achter