TAG - My Life In 20 Questions - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
17.05.2015 | Geplaatst in Lifestyle, Persoonlijk | 2 reacties

DSC_6853

Op verschillende blogs zag ik deze tag al voorbij komen. Zo ook laatst op de blog van Willemijn en Martine. 20 Vragen over je lezen. Het leek mij leuk deze met jullie te delen.

Favoriete kleur?
Ondanks dat ik dol ben op wit, grijs en hout/natuur tinten in ons interieur ben ik nog steeds dol op roze, en dan vooral fuchsia roze. Ook mint groen en turquoise vind ik erg mooi.
Favoriete getal?
Echt een favoriet getal heb ik niet. Wel vind ik ronde getallen altijd fijn. Zo zet ik de autoradio bijvoorbeeld nooit op een oneven getal qua volume (meer mensen die hier last van hebben?:P).
Droombaan?
De baan die ik nu doe al mijn droombaan. Ik ben onderwijsassistent en pedagogisch medewerkster kdv/bso. Super leuk om met kinderen te werken. Ik vind mijn werk echt geweldig. Wel zou ik wat meer vastigheid qua uren willen maar dat blijft lastig in deze sector.
Waar zie jij jezelf wonen in je eentje/op jezelf?
Eh.. helemaal alleen zie ik mijzelf niet wonen. Ik ben dolgelukkig dat ik samenwoon en ik hoef ook niet zo nodig meer te verhuizen. We wonen heerlijk!
Favoriete manier om te reizen?
Het ligt er aan waar ik heen moet. Naar mijn werk fiets ik graag, verre reizen maak ik het liefst met het vliegtuig en ook de auto zo nu en dan pakken vind ik fijn.
Wat doe jij graag in je vrije tijd?
Bloggen, met ons interieur bezig zijn, uit eten, lunchen buiten de deur, wandelen, naar familie, afspreken met vriendinnen, shoppen…

DSC_6434

Favoriete kledingwinkel?
Echt een favoriete winkel heb ik niet. Ik koop veel bij verschillende winkels. Hema, H&M, Vero Moda, Zara, maar net waar ik wat leuks tegen kom.
Van wie/welke band zou jij graag een concert willen bijwonen?
Beyoncé, Alicia Keys, Rihanna.
Favoriete thee?
Ik ben dol op thee. Ik drink het liefst groene thee met een smaakje of rooibos.
Verzamel je iets?
Nee.
Ik kan niet slapen zonder…
Vriendlief naast mij. Al kan ik zonder hem wel slapen maar ik kom wel moeilijker in slaap. Gelukkig komt het niet vaak voor dat we niet samen slapen.
Als je 1 miljoen voor jezelf kreeg, wat zou jij er dan mee doen?
De hypotheek van ons appartement aflossen (deze staat nog steeds te koop, gelukkig wel verhuurd maar we willen het liefst dat het wordt verkocht. Dus mocht je nog iemand weten die een leuk appartement in het centrum van Heerenveen zoekt, let me know!), (schoon)ouders wat geven, mijn zusje en zwager en schoonzusje zouden wat krijgen en ik zou graag weer naar India en New York willen en andere mooie reizen willen maken. Oh ja, en een schilder inhuren voor de laatste schilderklusjes en een tuinman inhuren voor het aanleggen van de perfecte tuin.
Favoriete make-up merk?
Hema. Fijn voor mijn portemonnee en ze hebben fijne producten.
Favoriete lekkernij?
Dat zijn er zoveel. Dit hangt er af van het moment. Bij de thee vind ik een stukje chocolade erg lekker maar bij een wijntje is een blokje kaas of wat anders hartigs erg lekker.

IMG_7181.JPG

Favoriete seizoen?
Zomer. Lekker warm, op blote voeten lopen, jurkjes aan. Ik hou er van!
Slaap je met je deur open of dicht?
Met de deur open.
Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik heb destijds een visagie cursus gedaan omdat beauty mij altijd erg interesseerde en een van mijn beste vriendinnen deed de fotografie hiervan. Toen ik hiermee klaar was had ik een aantal opdrachten. Mijn vriend kwam toen op het idee om een site te maken voor de foto’s die bij deze opdrachten waren gemaakt als soort van portfolio. Ik volg zelf al jaren allerlei blogs en hierdoor dacht ik ‘laat ik op mijn site ook eens gaan bloggen’. Van het een kwam het ander. Inmiddels is mijn blog niet alleen meer een beauty blog maar vooral een lifestyle blog. Ik blog over alles wat ik leuk vind met ook vele persoonlijke artikelen.
Heb je een abonnement op (een) tijdschrift(en)?
Ja, ik heb een abonnement op de Flair. Ik vind het een heel leuk blad en kocht het voorheen altijd. Toen er eens een aanbieding kwam heb ik een abonnement genomen. De VT Wonen en Yoga magazine koop ik ook heel vaak en vooral in de lente en zomer koop ik regelmatig tijdschriften.
Wat deed je afgelopen nacht om 00.00u?
Slapen.
Favoriete parfum?
Echt een favoriet heb ik niet. Ik draag elke dag een ander geurtje. Van budget tot wat duurder.

Als je deze tag ook wilt overnemen, leuk! Laat je het dan even weten? Ik vind het altijd leuk om dit te lezen.

Liefs, Dita Rithika.

2 reacties


  17 mei 2015


  Deze tag is echt leuk om te lezen en mooi geschreven.
  Daarnaast leuk om te weten wat je favoriete kleuren zijn en waarom je blogt. Zo leer je de persoon achter de blog beter kennen.

  Dita Rithika

  17 mei 2015


  Dank je wel Sanne!Laat een reactie achter