TAG: De Thee Tag - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
17.10.2015 | Geplaatst in Lifestyle, Persoonlijk | 6 reacties

Op de blog van Cindy kwam ik weer een leuke TAG tegen. De Thee TAG, bedacht door Willemijn en Martine van 2WMN en livelifegorgeous. Aangezien thee mijn favoriete drankje is vond ik het wel leuk om deze TAG ook te doen.

Untitled

Losse thee of theezakjes?
Als ik moet kiezen voor makkelijk dan theezakjes. Losse thee drink ik soms heel veel, soms weer wat minder vaak. Theezakjes zien er soms ook zo mooi uit. Iets waar ik best gevoelig voor ben.

Sterke thee of slappe thee?
Niet heel sterk in ieder geval. Liever iets slappe thee dan. Ik doe ook gerust 2 of 3x met een theezakje.

Wat voor lekkers eet je graag bij de thee?
Maakt mij niet echt uit wat voor lekkers. Een lekker stuk taart, cake, koekje… Ik ben dol op zoete snacks dus die gaan er altijd wel in. Niet heel gezond maar zolang het niet te erg wordt moet het kunnen toch? ;)

Wat zijn je favoriete merken thee?
Pickwick, Albert Heijn, Clipper, The English Tea Shop. Maar eigenlijk maakt het mij niet super veel uit wat voor merk de thee heeft. Als het maar lekker smaakt. En zoals ik al zei, als het er leuk uit ziet vind ik dit ook wel heel leuk. Zo heeft Pickwick nu theezakjes met vragen er op staan en AH heeft ook altijd van die leuke teksten op de theezakjes staan.

Drink je op bepaalde tijdstippen een specifieke soort thee?
Ik drink de hele dag door thee. ‘s Ochtends vroeg begin ik vaak met een zwarte thee (fruitsmaakje oid). Als ik thuis ben drink ik tussen de middag ook vaak thee en ‘s middags en ‘s avonds ook weer. ‘s Avonds drink ik vaak rooibos of groene thee. Verder de hele dag door verschillende smaken.

Noem je drie favoriete theesmaken op dit moment
Rooibos, Groene thee met een smaakje en thee met een fruitsmaak.

Uit welke kopje(s) of glazen drink je het liefst thee?
Uit mijn grote mokken van Blond Amsterdam.

Waar moet jouw ideale theekopje aan voldoen? (Denk aan groot, klein, dik/dun glas, dik/dun steen)
Lekkere grote mokken, liefst van steen of dik glas.

Welke thee vind je echt niet te pruimen?
Zoethout en Sterrenmunt. Zo vies vind ik deze smaken.

Wanneer geniet je het meest van een kopje thee?
Eigenlijk altijd wel maar als ik lekker een dagje vrij heb en ik zit op de bank met een leuk tijdschrift en een kop thee dan geniet ik wel echt volop!

Wil jij deze TAG ook overnemen? Vergeet niet te linken naar Willemijn en Martine.

Ben jij ook zo dol op thee?

Liefs, Dita Rithika.

Tags: ,

6 reacties


  17 oktober 2015


  Leuke tag! Thee is mijn favoriet.
  Een dag geen thee is een dag niet geleefd ;-)  17 oktober 2015


  Hier ook een grote theeleut! Ik drink mijn thee ook het liefst uit hele grote mokken. Leuke tag meid!
  Liefs


  Deepa

  17 oktober 2015


  Thee is lekkerrrr! En dat drink ik ook uit een grote thee beker van riverdale . En mijn favo smaken zijn bosvruchten , groene thee met citroen , kaneel en winterglow . En die heb ik ook echt alleen maar in huis. En zoethout en munt vind ik ook super vies !!  17 oktober 2015


  Ik ben ook theeleut nummer 1 alhoewel als ik echt vrij vrij ben zoals nu vakantie dan ben ik ook een echte cappucino drinker. Maar oh wat vind ik het lekker smiddafs rond een uurtje of 3 een kopje thee koekje erbij of iets anders lekker, boekje, haakwerkje of wat dan ook. Fijn weekend liefs Lisanne  17 oktober 2015


  Lief dat je me noemt! Ik ben ook echt een theeleut en mijn grote Blond mok is heerlijk om thee uit te drinken!  2 november 2015


  […] de blok van Rithika kwam ik deze leuke tag tegen, de oorspronkelijke bedenkers zijn Willemijn en Martine. Vandaag lezen […]Laat een reactie achter