Sukha Amsterdam Slinger - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
09.01.2015 | Geplaatst in Lifestyle, Wonen | 5 reacties

Bij Sukha Amsterdam kocht ik laatst deze slinger. Ik was al eens eerder in deze winkel geweest en ook op internet klik ik ze vaak even aan. Ze verkopen prachtige producten en de winkel en de site zien er prachtig uit! Helaas is het allemaal best wel prijzig. Maar deze slinger vond ik wel erg leuk. En het is ook leuk om er iets te kopen ;).

DSC_5587

DSC_5592

Ik heb de slinger even laten inpakken en dit deden ze er mooi zoals je kunt zien. Het mooie kaartje maakt het helemaal af.

DSC_5598

De slinger zat ik een mooi zakje verpakt met een tekst waar ik het helemaal mee eens ben. Ik ben ook van mening dat er altijd wel iets te vieren valt.

DSC_5600

Het is een handgemaakte slinger, volgens mij in Nepal gemaakt. Het is een stoffen slinger die past in ieder interieur. Ik wist toen ik de slinger kocht nog niet zo goed waar ik deze op zou gaan hangen maar inmiddels hangt deze in de slaapkamer.

DSC_5601

Heb jij wel eens gehoord van Sukha Amsterdam?

Liefs, Dita Rithika.

5 reacties


  9 januari 2015


  Simplicity is the best! Mooie slinger, nooit van deze winkel gehoord, maar lijkt me leuk!  9 januari 2015


  Ja, ze hebben mooie spullen! De slingers vind ik erg leuk, net als deze variant.  9 januari 2015


  Ah wauw, wat is dit tof zeg! Ik ga meteen een kijkje nemen!  9 januari 2015


  Wat leuk zeg! Dat kaartje is ook super leuk!  10 januari 2015


  De spreuken zie ik wel eens voorbij komen op Instagram. Erg leuk!Laat een reactie achter