Spam je blog! - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
01.06.2014 | Geplaatst in Lifestyle, Persoonlijk | 12 reacties

 photo foto_zpsc2989a90.jpg

Al weer een hele tijd geleden dat ik een spam je blog post deed. Ik ben altijd op zoek naar leuke, inspirerende blogs. Dus heb je een leuke blog, laat hieronder achter wat je voor blog hebt, wie je bent (vind ik ook altijd leuk) en meer wat je wilt delen. Hopelijk kom ik zo, en ook andere mensen veel leuke nieuwe blogs te weten, heerlijk zo voor een zondag!

12 reacties


  1 juni 2014


  Altijd leuk!
  Wij zijn Manon en Bibian, twee allerbeste vriendinnetjes van 24 en 25 jaar. Wij mogen onszelf een mamaduo noemen want Bibian heeft een zoontje en Manon is zwanger van haar eerste kindje! Wij houden van lekker eten, koken en bakken, soms nét iets teveel maar we zijn samen al meer dan 50 kilo afgevallen dankzij WeightWatchers. Ook zijn we dol op shoppen, kletsen en lachen. Dit zul je allemaal terugvinden op onze blog en in onze filmpjes die wij maken!

  Dita Rithika

  2 juni 2014


  Ik ben dol op jullie site  1 juni 2014


  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Anniek, en dagelijks plaats ik een artikel op mijn blog http://www.glowofbeauty.nl. Ik schrijf over alles wat mij interesseert en over dingen die ik graag met jullie wil delen, zoals fashion (OOTD’S), persoonlijke artikelen, reviews en ook komen er hele lekkere recepten online. Neem jij ook een kijkje? Liefs Anniek

  Dita Rithika

  2 juni 2014


  Ja jou site is ook erg leuk  1 juni 2014


  beauty fashion lifestyle & fotografie http://www.uniquelifepassion.nl

  Dita Rithika

  2 juni 2014


  Leuke blog heb je  1 juni 2014


  http://www.diolifestyle.nl/ is een persoonlijke fashion en lifestyle blog waar ik dagelijks met veel plezier een nieuw artikel publiceer. Op mijn blog probeer ik andere mensen te inspireren met mijn eigen kledingstijl. Een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere stijl.

  Nieuwsgierig naar mijn blog? Kom dan snel kijken!
  http://www.diolifestyle.nl/

  Dita Rithika

  2 juni 2014


  Erg leuke site!  1 juni 2014


  Lief dat we mogen spammen! Ik ben Cindy en ik blog op mijn lifestyleblog http://www.sunshinecin.nl over alles wat ik leuk vind: van dagjes weg tot aan beauty, van mijn sport en afval gebeuren tot aan nieuwe aankopen. Fijne zondag!

  Dita Rithika

  2 juni 2014


  Ja jou blog is zo leuk!  4 juni 2014


  Hey tof dat we mogen spammen!
  Hou je van groenten en gezond eten?
  Wil je hulp met je moestuin? Af en toe een scherpe column lezen?

  Check dan nu De Boon in de Tuin | http://deboon.blogspot.nl

  Groetjes,

  Kees de Boon | De Boon in de Tuin
  http://deboon.blogspot.nl
  Twitter @keesdeboon
  Moestuin-maniac | Nuchter | Rauw | Puur | Buitenmens | Blogger  6 juni 2014


  Leuk! Mijn blog heet http://saarenzo.wordpress.com/. Hierop verschijnen de laatste nieuwtjes op het gebied van beauty en fashion, plaats ik eerlijke reviews over beauty producten en deel ik mijn recepten. Het lijkt mij heel leuk als je een kijkje neemt op mijn blog! Xx SarahLaat een reactie achter