Sneak peak van de babykamer - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
20.11.2015 | Geplaatst in Wonen, Zwangerschap | 17 reacties

YEAH! Finally, de babykamer is af! :) 3 Weken lang zijn er klusjes mannen in ons huis bezig geweest. Boven hebben we een toilet gekregen, en oh wat is die mooi! Het is wat gek om een hele post over een nieuwe toilet te schrijven (want ja, op zich zien die er allemaal wel redelijk hetzelfde uit) maar ik ben er super blij mee! Verder is alles geschilderd. Onze slaapkamer is lekker fris, veel wit met een muur een licht grijze tint. Ook is het overloop en de gang beneden gewit en natuurlijk de babykamer. Vandaag laat ik jullie een sneak peak zien van de babykamer. Er ligt nog laminaat en een ondervloer wat op het overloop komt (Dit staat natuurlijk niet op de foto ;)). Daarom laat ik onze slaapkamer ook later zien want daar staat ook nog spul wat op het overloop komt als het laminaat er daar in ligt.

01

Voor de babykamer kozen we ook voor veel wit. Lekker fris en licht. Een kleur heeft een blauw/grijzige kleur. Dit is de kleur Arsenaal van Gamma. De babykamer is een redelijk grote ruimte en kan dus snel wat kaal lijken maar door de gekleurde muur vind ik het zelf erg meevallen. Het ledikant is de Sniglar van de Ikea. Als commode hebben we gekozen voor de Malm kast, ook van de Ikea. De pompoms heb ik er even voor decoratie opgehangen. Dit oogt wat leuker voor de foto. Het aankleedkussen past perfect op de commode, ik heb in de bovenste lade alle verzorgingsproducten en dingen die je dagelijks nodig bent. Zo hoeft er verder niets boven op de commode te liggen. Je ziet nog een stukje van de kinderwagen. Deze hebben we op Marktplaats gekocht. Het is de Joolz Day. Op de vloer ligt laminaat, dit is van Decomode/Praxis in de kleur Riga. Deze zelfde kleur komt ook op het overloop. Gelijk bij de deur, als je de kamer binnenkomt zit nog een grote inbouwkast. Hierin heeft mijn vriend planken gemaakt zodat we geen kleding kast neer hoeven te zetten in de kamer zelf. Ook staat hier een kledingrek in en spullen die we niet dagelijks gebruiken.

02

Het nisje in de kamer zat er al in. Hierin kan wat decoratie staan. Alle mandjes zijn van de Ikea. De lichtbollen en de kleine kralenketting komen van de Action. De grote kralenketting komt van Xenos. De baby moments cards en Takkie hebben we gekregen, deze komen van de Hema. De stoel komt van de Woonbrigade met een wit kleedje van de Ikea. Het gestreepte kleed komt van de Hema. In de lades onder het nisje heb ik de lakentjes, aankleedkussen hoezen etc liggen.

Ik wil nog 2 grote houten hangers ophangen op de plek waar nu de roze kralenketting hangt. Ook zag ik nog een mooie vlaggenlijn van Suhka Amsterdam, komt er nog een vloerkleed en decoratie ladder en ons schoonzusje maakt een schilderij wat boven de commode komt te hangen. Zo komt er straks nog iets meer kleur in de kamer.

Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Jullie krijgen binnenkort nog wel wat meer gedetailleerde foto’s te zien als echt alles er in staat (dus ook de decoratieladder, vloerkleed etc).

Liefs, Dita Rithika.

17 reacties


  20 november 2015


  Het ziet er heel erg mooi uit! Prachtige kleurencombi. Ik hou niet zo van knalkleuren, dus dit bevalt me wel. Heerlijk om je zo voor te bereiden.



  20 november 2015


  Ziet er mooi uit!


  Marije

  20 november 2015


  Dita wat ziet het er mooi uit!!



  20 november 2015


  Wauw Dita, het ziet er echt prachtig uit.
  Mooie rustige baby kamer !

  Liefs



  20 november 2015


  De basis is echt al super mooi. De vloer, de muren en de spulletjes die er al staan zijn heel leuk. Het nisje is ook een leuk detail om spulletjes neer te zetten zeg. Veel plezier met het verder inrichten! X, Judith

  Dita Rithika

  20 november 2015


  Dank je wel!



  20 november 2015


  Wauw! Wat is de kamer mooi geworden! Vooral die stoel vind ik super schattig! :)

  Liefs xx


  Zwaantje

  20 november 2015


  Prachtig!



  20 november 2015


  In één woord WAUW! Wat een mooi kamertje en de knusheid straalt ervan af.



  20 november 2015


  Het is echt heel erg mooi geworden! Ik krijg hierdoor al zoveel leuke ideeën voor onze babykamer.
  Liefs



  20 november 2015


  Wat een prachtige en mooie babykamer zeg! Ik heb die kaarten van Hema trouwens ook, gekregen van een vriendinnetje. Heel erg rustig en die kleur aan de muur, Arsenaal, is inderdaad geweldig

  Dita Rithika

  20 november 2015


  Dank je wel Cindy.



  21 november 2015


  Heel mooi! Super die tint op de muur, helemaal niet kaal. Mooi dat nisje ook :)

  Dita Rithika

  23 november 2015


  Met dat nisje ben ik ook heel erg blij. Heeft mijn schoonvader vroeger zelf allemaal gemaakt (we wonen in het huis van mijn schoonouders).



  23 november 2015


  Wat een supermooie kamer!


  Margriet

  24 november 2015


  Wauw Dita, supermooi!



  30 november 2015


  Ziet er mooi uit!



Laat een reactie achter