Shoplog Etos en Catrice - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
10.02.2013 | Geplaatst in Beauty | 10 reacties

Ik heb weer een paar leuke dingen gekocht. Dit keer bij de Etos en bij de Trekpleister, twee dingen van Catrice.


Zoals je kunt zien heb ik van de Etos een bronzing powder gekocht en een blush, van Catrice heb ik een oogschaduw en een lipgloss gekocht. Deze waren trouwens in de uitverkoop voor €1. De bronzing powder was geloof ik €4 en de blush ook.

De Lipgloss van Catrice lag dus in de uitverkoop bak, dit is de kleur 030 Sweeten Up! De oogschaduw is in de kleur 060 Brooke’s Blue Lagoon. De lipgloss heeft een mooie licht roze glans op je lippen, wel is die erg plakkerig. De oogschaduw kan je zowel nat als droog goed gebruiken. Nat geeft die een meer intensere kleur af maar ook droog geeft die een mooie licht blauwe kleur.

 

Bij de Blush en de bronzing powder kon ik niet duidelijk een naam vinden. De blush is een erg mooie rood bruinige kleur met een beetje shimmer er in. Ook deze powder heeft een mooie shimmer er in die je zelfs nog als een oogschaduw zou kunnen gebruiken. Als je een kwast over de gehele powder haalt krijg je een subtiele shimmer op je huid.

Ik ben erg blij met deze aankopen. Heerlijk om zo nu en dan wat moois te kopen :D.

Wat vind jij van deze aankopen?

x

Tags: ,

10 reacties


  11 februari 2013


  Leuke shoplog!  11 februari 2013


  Ziet er schattig uit!  11 februari 2013


  Mooie blush! Ik wil ook weer een nieuwe, maar doe dat wel wanneer ik in Barcelona ben :)

  Dita Rithika

  11 februari 2013


  Wat leuk dat je naar Barcalona gaat! :)  12 februari 2013


  De bronzing powder van de Etos ziet er erg mooi uit! Ga je er nog een look mee maken?

  Dita Rithika

  12 februari 2013


  Ja ga ik denk ik wel doen.  13 februari 2013


  Wat een super leuke dingetjes heb je gekocht echt leuk!  2 maart 2013


  Ik vind bronzing powder altijd erg lastig voor de donkere huid. Degene die ik koop lijken totaal geen effect te hebben op mijn huid. Ik gebruik altijd liever een goede highlighter….wel leuke productjes verder :)!  9 maart 2013


  Ik heb geen etos in de buurt :(, daar baal ik flink van, want deze bronzer is wel heel erg mooi!

  Dita Rithika

  10 maart 2013


  Ja dat is wel jammer dan. Er zitten best veel Etos winkels in NL.Laat een reactie achter