Roze Catrice en Essence nagellakjes - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
30.06.2012 | Geplaatst in Beauty | 4 reacties


Roze, ik ben er gek op! Je ziet dat in alles terug. In ons huis, mijn kleding, mijn fiets! en natuurlijk ook in mn nagellakstash. Ik heb best veel roze nagellakjes en draag die ook vaak. Hieronder kan je mijn favorieten zien van Catrice en Essence.

Als eerst de ”Essence, shopping trip in soho”. Dit is een mooie donkere roze lak, het is een 2 in 1 lak want er zit ook een mooie topcoat bij. De gewone roze dekt in 2 laagjes mooi, de topcoat is, als je die alleen gebruikt niet echt mooi vind ik. In combinatie met de roze lak vind ik het wel mooi.

Nagels gelakt met de ”Essence, shopping trip in soho”. De eerste 2 nagels zijn gelakt met de roze lak, daarna 2 met de topcoat er over en de laatste is gelakt met alleen de topcoat.

 

Dit is de ”Essence, cotton candy”. Deze lak zat bij een limited edition, de ”circus circus” collectie. Dit is echt een super mooie lak. Net als de vorige lak van Essence is ook deze verdeeld in 2 lakjes. Een mooie donkere roze en een topcoat, die ook donker is. De roze lak dekt in 1 laagje al mooi!

Nagels gelakt met de ”Essence, cotton candy”. De eerste nagels zijn gelakt met de roze kleur, daarna een nagel met de topcoat. De laatste 2 is een combinatie van de roze lak met de topcoat er over.

 

Dit is een van mijn Catrice lakjes. De ”Catrice, swet for my sweets”. Het is een licht, barbie roze lakje. Ik vind de kleur erg mooi, lekker zomers en vrolijk. Helaas dekt deze lak niet zo goed. Pas met 3 laagjes is die redelijk.

 

De nagels gelakt in ”Catrice, sweet for my sweets”.

De laatste lak is de ”Catrice, the pinky and the brain”. Een mooie roze lak die goed dekt in 1 laagje. Voor een perfect resultaat zou ik zelf 2 laagjes op doen.

 

Nagels gelakt in ”Catrice, the pinky and the brain”.

Ik vind het ook zo leuk dat de lakjes zulke leuke namen hebben. Wat vinden jullie van de lakjes, en draag je zelf ook vaak roze?

x

 

4 reacties


  30 juni 2012


  Leuke kleuren Dita! Vooral de Catrice- Sweet for my sweets!
  Liefs

  Dita Rithika

  30 juni 2012


  Ja die is inderdaad erg mooi! :D


  Anna

  9 juli 2012


  Ja die Catrice sweet for my sweets is erg mooi!
  Heb vandaag ook weer 4 nieuwe gekocht!!

  Dita Rithika

  10 juli 2012


  Oh wat leuk! :) Ja Catrice is mn favo budget merk.. ;)Laat een reactie achter