Ronde bijzettafels in de woonkamer - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
29.09.2015 | Geplaatst in Wonen | 7 reacties

DSC_8356

Kleine ronde tafeltjes, ik hou er van! We hadden er al twee in de woonkamer staan en toen ik van Eyoba de vraag kreeg of ik iets wilde reviewen van hun site was mijn keuze snel gemaakt. Ik koos voor een mooie ronde bijzettafel van Zuiver. Deze tafel past perfect bij de 2 tafeltjes die we al hadden.

DSC_8349

Het tafeltje van Zuiver is heel basic maar toch apart door de stalen open poten en het blad. Ik vind dat samengeperst hout wel wat hebben, het is weer eens wat anders dan een egale bovenkant. Niet alleen voor deze leuke tafeltjes kan je bij deze shop terecht maar ook voor een mooie eettafel met eetkamerstoelen. Of je nou net als ik van een moderne of Scandinavische stijl houdt of juist van landelijke meubels. Het is allemaal heel divers, zeker een kijkje waard.

DSC_8342

Zoals ik al zei staat deze tafel perfect bij de andere twee dus voor nu hou ik de tafel in de woonkamer. Wat ik zo leuk vind aan die kleine tafeltjes is dat je ze steeds weer ergens anders neer kunt zetten. Misschien dat deze straks ook wel in de babykamer komt met een mooie schommelstoel er bij.

DSC_8339

Wat voor salontafel heb jij in de woonkamer?

Liefs, Dita Rithika.

7 reacties


  29 september 2015


  Leuk tafeltje. Ik heb gewoon een simpele vierkante tafel. Wel ligt er een ontwerp klaar voor een steigerhoutentafel die wij zelf willen maken. Fijne dag liefs Lisanne  29 september 2015


  Oeeh, wat ziet dat er ontzettend leuk uit! Wat een ontzettend mooi tafeltje ook van Zuiver <3 sowieso liefde voor dat merk haha!  29 september 2015


  Wat een leuke tafeltjes. Wij hebben een saaie van Ikea, maar ooit komen er nieuwe meubels. Voordeel van Ikea is dan wel weer dat je snel kan wisselen haha  29 september 2015


  Wat een ontzettend mooi tafeltje !  30 september 2015


  Ontzettend leuke salontafel! Erg leuk in combinatie met de andere 2. We hebben één grote ronde salontafel maar die is eigenlijk maar bedoeld voor ‘tussen-oplossing’ totdat ik weet wat ik nu precies wil ;-). X, Judith  30 september 2015


  Wat een leuk tafeltje en mooie foto’s ook. Vooral die met de bank op de achtergrond. Een beetje dreamy vibe :)

  Dita Rithika

  30 september 2015


  Dank je wel Elise!Laat een reactie achter