Rituals Ayurveda producten - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
09.09.2015 | Geplaatst in Beauty | 6 reacties

DSC_8061

Rituals is al jaren een van mijn favoriete merken als het om verzorging gaat. De producten zien er niet alleen super mooi uit, ze ruiken vaak ook heerlijk. Op mijn verjaardag kreeg ik ook een aantal producten van Rituals. Van mijn vriend kreeg ik de Chakra water en van mijn lieve buren kreeg ik de Shanti shower douche oil en de Honey touch body cream.

Deze producten komen allemaal uit dezelfde collectie, de Rituals Ayurveda collectie.
Ayurveda vindt haar oorsprong meer dan 5000 jaar geleden in India. Deze eeuwenoude filosofie is gericht op het herstellen van innerlijke harmonie door middel van het reinigen en voeden van lichaam en ziel.

Chakra water
Deze geur doet me echt denken aan India. Je kan dit water sprayen op je bed of ander textiel of gebruiken als parfum.

DSC_8045

Shanti shower douche oil
Deze douche olie heeft ook weer een heerlijke geur. Heerlijk voedend voor je huid, als je de olie nat maakt gaat deze een beetje schuimen.

DSC_8049

Honey touch body cream
Een heerlijk ruikende en dikke body cream. Nu ik zwanger ben smeer ik mijn buik elke dag wel in met een lekkere crème. Deze is er ook ideaal voor en natuurlijk heerlijk voor de rest van je lichaam.

DSC_8076

Ik ben erg blij met deze fijne producten. De geur is heerlijk, de producten staan mooi in onze badkamer en ze zijn heerlijk voor mijn huid.

Wat is jou favoriete product van de Rituals?

Liefs, Dita Rithika.

6 reacties


    9 september 2015


    Deze lijn staat op mijn verlanglijstje. Ik vind de geur zo lekker! Altijd als ik ‘m zie pak ik even snel de tester en smeer mijn handen ermee in. Ik heb nu nog teveel producten, dus mag niets voor mezelf kopen. Wellicht met kerst. Geniet ervan!


    Deepa

    9 september 2015


    I love Rituals ! Ik ben ook vooral fan van dat douchegel dat schuim wordt. En mijn favo lijn is the green tea lijn!    9 september 2015


    Dat doet me denken dat ik ook nog zo’n bed en body mist heb, maar dan van de groene lijn. Hoe kan ik dat nou vergeten! Deze lijn kende ik nog niet, klinkt wel fijn. Rituals is altijd goed


    Feinette

    9 september 2015


    Ik ben ook dol op rituals. De douche gel vind ik zo lekker.    10 september 2015


    Ik heb van deze geur de douchegel, maar vind ‘m voor mezelf niet heel geslaagd! Ik houd meer van de groene, witte of blauwe lijn!    10 september 2015


    Ze klinken alledrie heerlijk zeg! Rituals heeft inderdaad ook veel lekkere geuren, hmmm.Laat een reactie achter