Review - Nieuwe kleuren nagellak van Hema - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
08.11.2016 | Geplaatst in Beauty | 3 reacties

dsc_1451

Wie dol is op nagellak heeft vast wel een lak van Hema in huis liggen. Zelf ben ik dol op de lakken van Hema. En nu heeft Hema 100! nieuwe kleuren nagellak uitgebracht. Ik kocht er 3, gewoon omdat ik het mooie kleuren vond. En omdat ik ze zo fijn vind, vandaag weer eens een nagellak review op mijn blog. Dat is lang geleden! ;)

dsc_1439

Hema heeft er ook voor gekozen om de lakken een naam te geven. Super leuk! Ik kocht de Dutch Skies, Flirty Coral en de Cool off Umber. 3 Verschillende tinten maar erg fijn. De kwastjes zijn ook platter en ronder zodat het nog makkelijk lakt.

dsc_1454

picmonkey-collage

Alle 3 de kleuren dekken perfect. De eerste twee in 2 laagjes, de donker rode dekt al mooi in 1 laag. Je kunt er ook nog een speciale topcoat bij kopen zodat de lakjes nog langer mooi blijven. Deze heb ik er zelf niet bij gekocht aangezien ik toch vaak om de paar dagen mijn nagels lak.

Heb jij de nieuwe lakken van Hema al geprobeerd?

Liefs, Dita Rithika.

3 reacties


  8 november 2016


  Wat een mooie kleuren, superleuk om te zien! Fijne review en leuke namen hebben de lakjes :)


  8 november 2016


  Dank je wel!


  Deepa

  9 november 2016


  Gave kleuren , vooral die middelste . Ik vind nagellak reviews altijd leuk om te lezen !!!Laat een reactie achter