Review - Kookboek: de Indiase keuken van Anjum - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
25.01.2014 | Geplaatst in Eten & Drinken, Lifestyle | 3 reacties

Ik ben dol op koken, eten en kookboeken. Ondanks dat het internet natuurlijk ideaal is voor het zoeken naar fijne recepten, vooral Pinterest vind ik super, blijf ik het fijn vinden om door een mooi kookboek te bladeren en er recepten uit te maken. Zelf hebben wij best wel wat kookboeken maar die liggen ergens in de kast omdat we niet echt een mooie plek hebben waar we ze kunnen neerzetten. Toen ik laatst het kastje aan het opruimen was kwam ik dit mooie Indiase kookboek weer tegen. Dit boek heb ik een aantal jaar geleden eens gekregen voor mijn verjaardag.

 photo DSC_1682_zps41358cb9.jpg

De foto’s in dit boek vind ik echt ontzettend mooi, lekker licht, clean en duidelijk.

 photo Desktop1_zpsa271dd09.jpg

De recepten lijken me heerlijk, al moet ik zeggen dat ik er nog nooit iets uit heb gemaakt, best erg aangezien ik dit boek al zo lang heb. Maar ook van foto’s kijken word ik altijd blij! :)

 photo Desktop3_zpsf476efa8.jpg

Naast de recepten staat er ook zo nu en dan een stukje tekst met uitleg over een bepaald gebied, wat ze daar eten etc.

 photo Desktop2_zps49aeb1df.jpg

 photo DSC_1695_zps6ad8cc96.jpg

Binnenkort moet ik maar eens kijken wat ik voor lekkers ga maken uit dit boek. Dit zal dan zeker op de site verschijnen.
ISBN: 9789021545905

Ben jij ook zo dol op koken?

3 reacties


  25 januari 2014


  Oh dat ziet er inderdaad allemaal lekker uit. Ben benieuwd wat je gaat maken, ik wacht het met spanning af! Liefs  25 januari 2014


  Ziet er lekker uit!  26 januari 2014


  Boek ziet er mooi overzichtelijk uit! Ik ben benieuwd als er een recept op je site komt :DLaat een reactie achter