Review - Hema nagellak nr 20 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
25.09.2015 | Geplaatst in Beauty | 3 reacties

DSC_8230

Nagellak, ik draag het eigenlijk altijd. Heel soms komt het voor dat ik ‘s avonds in bad of onder de douche ga en de nagellak er even een nachtje af laat maar de volgende ochtend moet ik dan echt weer mijn nagels lakken. In de lente en zomer draag ik vaak roze, fel rood, mint kleuren en andere zomerse kleuren. Nu het weer herfst wordt draag ik liever donkere kleuren. Daarom heb ik laatst dit lakje van de Hema gekocht. Dit is een mooie blauwe kleur, nummer 20.

DSC_8221

Het is een prachtige kleur blauw die prima past in deze tijd van het jaar. Ook blijft de lak erg goed zitten maar dat vind ik sowieso met de nagellak van de Hema.

DSC_8228

Wat vind jij van deze blauwe kleur? Draag jij ook andere kleuren nu het weer kouder wordt?

Liefs, Dita Rithika.

3 reacties


  25 september 2015


  Dat kleurtje staat je leuk!  25 september 2015


  Dit vind ik nog eens een leuk blauw kleurtje. Ja, mijn kleuren veranderen ook wel iets met dit weer. Meer donkere tinten :)  25 september 2015


  Wat een prachtige blauwe kleur !Laat een reactie achter