Review: Etos Botanical Boost - Etos Body Splash Elderflower & Raspberry - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
27.11.2015 | Geplaatst in Beauty | 3 reacties

Etos komt met een hele nieuwe wellness lijn. Heerlijke producten voor een prima prijs. Ik was afgelopen week bij de Etos en toen stonden deze producten net in het schap. De prijskaartjes waren nog niet eens opgehangen maar ik kon het niet laten iets te kopen. Het ziet er ook zo mooi uit! Ik ben er dol op als producten er mooi uit zien :) Er waren trouwens zo veel fijne producten maar voor nu heb ik er een meegenomen. Ik koos voor de body splash in de geur elderflower & raspberry.

DSC_8987

DSC_8975

Deze body splash heeft een heerlijke fruitige, frisse geur en zoals ik al zei, het ziet er super leuk uit vind ik. Heerlijk om ‘s ochtends op je lichaam te spuiten maar ik denk dat het ook erg lekker is op je kleding en/of beddengoed.

DSC_8973

DSC_8982

Etos heeft verschillende geuren en producten in deze nieuwe lijn. Binnenkort ga ik zeker nog eens een kijkje nemen. Ik ben ook heel benieuwd naar de interieur stokjes en naar de body olie.

Ben jij ook zo dol op mooie verzorgingsproducten?

Liefs, Dita Rithika.

3 reacties

  Jildou

  27 november 2015


  Inderdaad een leuk flesje! Ik vind het ook leuk als producten er goed uitzien,maar helaas kan ik niet tegen al die producten. Door die parfum en chemische toevoegingen krijgen ik rode bultjes en eczeem. Ik gebruik nu Ha-Ra, op natuurlijke basis. Lekker spul en geen bultjes meer :)

  Dita Rithika

  27 november 2015


  Dat is wel jammer dat je bultjes en eczeem krijgt. Gelukkig helpt het als je Ha Ra gebruikt.  29 november 2015


  Sounds good! Wat ziet het er trouwens ook ontzettend leuk uitLaat een reactie achter