Review - Catrice nagellak 94 It's a Very Berry Bash & Eveline nagellak 952 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
23.10.2015 | Geplaatst in Beauty | 4 reacties

DSC_8637

Nagellak, ik draag het elke dag. Laatst kocht ik weer eens 2 nieuwe lakjes. Bij de DA kocht ik een van het merk Eveline, ik had er nog nooit van gehoord maar vond de donker paars/blauwe kleur wel erg mooi. Het is de kleur nummer 925. Bij de kruidvat kocht ik een nieuw kleurtje van Catrice, nummer 94, It’s a Very Berry Bash.

DSC_8617

De nagellak van Eveline is zoals ik al zei een donker paars/blauwe kleur. Deze lak dekt goed in 1 laag maar zelf gebruik ik het liefst 2 laagjes. De lak is snel droog en blijft tot zo’n 4 dagen erg mooi. Bij de DA was deze lak volgens mij 1,99 euro.

DSC_8647

Het kleurtje van Catrice is donker rood. Deze lak dekt mooi in 2 lagen. Het lakje kostte 2,99 euro.

DSC_8653

Deze kleuren vind ik erg mooi voor de herfst. Op mijn nagels draag ik dan ook het liefst wat donkerdere kleuren. Wat vind jij van deze kleuren?

Liefs, Dita Rithika.

4 reacties


  23 oktober 2015


  Oeh ik vind vooral de donkerrode kleur erg mooi! Perfect voor de herfst :)

  Dita Rithika

  24 oktober 2015


  Ja die is zeker mooi voor de herfst.  25 oktober 2015


  Mooi helaas mag ik met mijn werk geen nagellak op maar ben er zelf ook verzot op. Die Eveline lak heeft wat weg qua lettertype van een bekend merk maar kom even niet op de naam fijne zondag liefs Lisanne  28 december 2015


  Super mooie kleurtjes, ze doen me ook wel denken aan de kerstcollectie van Essence!Laat een reactie achter