Regenlaarsjes van Hip in de regen - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
02.10.2015 | Geplaatst in Lifestyle | 4 reacties

DSC_8472

Van de webshop Hipinderegen mocht ik deze regenlaarsjes uitzoeken. Zelf draag ik regelmatig laarzen, vooral als we gaan wandelen in het bos.

Ik heb gekozen voor de zwarte laarzen. Ze kwamen goed verpakt aan. De kleur vind ik erg mooi omdat dit lekker neutraal is. Ik vind het leuk om laarzen te dragen bij mijn gewone kleding, niet perse alleen als ik in de tuin aan het werk ben bijvoorbeeld. Nou komt dit ook niet heel vaak voor. Zoals ik al zei draag ik vaak laarzen als we naar het bos gaan. Dit doen we regelmatig, helemaal in deze tijd van het jaar vind ik het heerlijk om lekker te wandelen. Goede laarzen zijn dan wel een must.
De regenlaarzen vallen wel zeker een maat groter dan ik eigenlijk heb. Ik vind het zelf wel fijn om dikke sokken in laarzen te dragen dus ik heb wel gekozen voor de maat die ik altijd heb. Ze lopen prima en volgens mij is de kwaliteit ook goed.

DSC_8465

Op de site van de webshop verkopen ze nog veel meer leuke spullen om hip de regen in te gaan!

DSC_8468

Ik ben erg blij met deze laarzen en zal er zeker nog veel plezier van hebben. Laat de regen maar komen!

Draag jij vaak regenlaarzen?

Liefs, Dita Rithika.

4 reacties


  2 oktober 2015


  Oh wat zijn ze leuk!!! Ik heb van die regenlaarsjes met bloemetjesmotief, enkellaars model. Die gebruik ik in de tuin en ik draag ze met carnaval (dan krijg ik geen natte voeten van het bier). Maar deze zien er inderdaad hip uit!

  Dita Rithika

  2 oktober 2015


  Aah klinkt ook leuk met bloeme :)  2 oktober 2015


  Stylish! Als we het bos ingaan inderdaad meestal op regenlaarzen. De mijne lopen alleen niet lekker. Lijken te smal ofzo. Dus heb ze liever niet aan haha!

  Dita Rithika

  2 oktober 2015


  Aah nee dat is niet fijn dat ze te smal zijn.Laat een reactie achter