Recept: Zoete aardappel stamppot met spinazie - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
25.05.2016 | Geplaatst in Eten & Drinken | 4 reacties

20160518_173109-01

Afgelopen week maakte ik dit recept, het was verrassend lekker. Helemaal niet de bedoeling om er een recept voor de blog van te maken aangezien het meer bedoeld was om kliekjes op te maken maar omdat het zo lekker was deel ik het toch met jullie. Ben je benieuwd naar het recept? Lees dan verder.

Wat heb je nodig (voor 2 personen):

Zoete aardappel zo’n 400 gram
300 Gram spinazie
3 Eetlepels feta
4 Stengels bosui
Een paar mini augurken
Zout, peper en andere kruiden naar smaak

Wat moet je doen:

Schil de aardappelen, snijd ze in kleine stukjes en kook ze in ongeveer 15 á 20 min gaar.
Kook de spinazie, snijd de bos ui in kleine ringetjes, snijd de augurken in stukjes en verkruimel de feta.

Als de aardappelen en de spinazie zijn gekookt stamp je dit door elkaar zodat er een stamppot ontstaat.
Voeg de augurk en een klein beetje bosui toe. Daarna voeg je het zout, peper en andere kruiden naar smaak toe en meng dit goed door.

Schep alles op een bord en serveer met de rest van de bosui en de feta.

20160518_173116-01

Eet smakelijk!

Liefs, Dita Rithika

4 reacties


    25 mei 2016


    Het ziet er heerlijk uit. Ik heb nog nooit zoete aardappelen gegeten.


    25 mei 2016


    Ik zou het zeker een proberen Deepa, het is zo lekker!



    26 mei 2016


    Oh ziet er echt lekker uit. Wij aten een tijdje zoete aardappel en zijn het weer een beetje uit het oog verloren, leuke tip om weer eens mee te beginnen.



    27 mei 2016


    Hmm ziet er heerlijk uit! De combinatie met feta vind ik ook altijd zo lekker <3



Laat een reactie achter