Recept: Toetje van donuts met monchou - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
19.05.2015 | Geplaatst in Eten & Drinken | 5 reacties

DSC_7164

Een toetje vind ik altijd lekker. Vorige week woensdag was het erg mooi weer en aangezien ik nog wat boodschappen moest doen dacht ik er aan om wat lekkere hapjes mee te nemen voor het avond eten en een toetje te gaan maken. Lekker om dit buiten op te eten allemaal alleen was het helaas ‘s avonds nog te koud om buiten te eten. Het was al weer een tijdje geleden dat we hapjes als avond eten aten. Ik vind dit zo lekker, wat smeersels, broodjes en wat kleine stukjes vlees. En dus een lekker toetje. Dit toetje maakte ik zelf, heel ongezond maar erg lekker!

Wat heb je nodig? (voor 4 personen)
2 Pakjes monchou
6 Kleine donuts
250 ml Slagroom
Een eetlepel suiker

Wat moet je doen?
Klop de slagroom met de suiker stijf en voeg de monchou toe. Klopt dit alles goed door elkaar.
Snijd de donuts in kleine stukjes en laat eventueel een over voor de garnering.

Pak glazen en/of mokken en verdeel de in stukjes gesneden donuts hierin. Leg er dan een laag van het monchou mengsel op en ga zo door tot alles op is. Als laatst kan je nog een donut toevoegen als garnering.

Ik kocht deze mini donuts bij de Albert Heijn, ik zag ze liggen en wilde er een toetje van maken met dit als resultaat. Het is een heel machtig toetje dus je hoeft er niet veel van.

DSC_7167

Eet smakelijk!

Liefs, Dita Rithika.

5 reacties


    19 mei 2015


    Ziet er echt te lekker uit <3



    19 mei 2015


    Oh dat ziet er echt heerlijk uit! Niet gezond, maar dat hoeft ook niet altijd ;)



    20 mei 2015


    Mmmmmm ziet er heerlijk uit!!!



    20 mei 2015


    Oeh dat ziet er lekker uit zeg!



    20 mei 2015


    Aaah, wat een heerlijk idee zeg!



Laat een reactie achter