Recept: Salade met aardappels - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
29.10.2014 | Geplaatst in Eten & Drinken | 2 reacties

Sinds lange tijd aten we vorige week zaterdag weer eens gekookte aardappelen. Als wij aardappelen eten is het vaak uit de oven, ik vind dat heerlijk dat ze lekker knapperig worden dan. Maar nu hadden we weer eens zin in gekookte aardappelen. Mijn vriend had er een lekkere salade bij gemaakt en een gehaktbal. Typische Hollandse kost!

Van de aardappelen bleef nogal wat over en aangezien ik het zonde vind om eten weg te gooien wilde ik er nog iets van maken. De dag er na had ik een soep gemaakt en daar zouden we brood bij eten. Maar ik bedacht dat we de aardappelen nog hadden en nog wat ander eten wat op moest dus heb ik er een lekkere salade van gemaakt.

DSC_4495

Wat heb je nodig:

– Sla (ik had zelf een mix van sla maar je kan alle soorten gebruiken)
– Komkommer
– Feta
– Aardappelen (ik heb er een stuk of 6 kleintjes door gedaan, dit was genoeg voor 2 personen als bijgerecht)
– Olijven

Je kunt natuurlijk nog meer ingrediënten toevoegen, dit kan naar eigen smaak. De bovenstaande ingrediënten kan je naar eigen smaak/hoeveelheid toevoegen.

Wat moet je doen:

Snijd de komkommer, feta, olijven en aardappelen in kleine stukjes. Meng dit door de sla heen en voeg naar smaak een dressing toe.

DSC_4492

Het is zoals je kan lezen een hele simpele salade en vaak heb ik zelf het meeste wel in huis. Ideaal om restjes eten op te maken.

DSC_4502

Eet smakelijk!

2 reacties


Laat een reactie achter