Recept: Lunchbroodje met restjes - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
21.01.2014 | Geplaatst in Eten & Drinken | 5 reacties

Afgelopen week heb ik weinig gekookt maar ik had wel wat groenten in huis liggen die eigenlijk op moesten. Om het weg te gooien vind ik altijd zonde. Toen besloot ik alle groenten maar op te maken door een lunchbroodje te maken.

 photo DSC_1647_zps278abc58.jpg

Wat heb je nodig:
Broodjes, ik had gewoon afbak stokbroodjes
Geraspte kaas
Verschillende soorten groenten, ik heb paprika, tomaat, bosui en champignons gebruikt
Tomatensaus, ik heb een blikje saus gebruikt, je kan natuurlijk ook verse saus maken
Kruiden naar smaak, zelf heb ik Italiaanse kruiden, chilipeper en per gebruikt

Al het bovenstaande moet je even naar verhouding gebruiken. Ik had genoeg voor 6 broodjes.

Wat moet je doen?
– Verwarm de oven voor op 180-200°
– Snijd de broodjes doormidden in de lengte
– Besmeer ze met tomatensaus
– Bestrooi de broodjes met kaas
– Snijd alle groenten in kleine stukjes en leg dit op de broodjes
– Bestrooi dit alles met kruiden, maar net wat je lekker vindt
– Bak de broodjes in de oven zo’n 15min, ze zijn klaar als de kaas goed is gesmolten

 photo DSC_1646_zps67486c9d.jpg

5 reacties


    21 januari 2014


    Ziet er goed uit en een simpele manier om al je groente te gebruiken!

    Dita Rithika

    22 januari 2014


    Ja ideaal, hoef je niets weg te gooien



    21 januari 2014


    Dit ziet er heerlijk uit!
    Liefs

    Dita Rithika

    22 januari 2014


    :)



    21 januari 2014


    Ziet er lekker uit!



Laat een reactie achter