Hallo! Welkom op mijn persoonlijke lifestyleblog. Ik ben Dita Rithika. Hier deel ik van alles wat ik leuk vind. Van interieur, recepten, outfits en meer. Ik ben mama van Mila (febr'16) en ook over het moederschap schrijf ik regelmatig. Wil je meer over mij weten? Klik dan hier.
Liefs Dita RithikaCategorieën
Instagram: @ditarithika
Zoeken
Disclaimer
Alle foto's en teksten zijn eigendom van rithika.nl, tenzij anders staat aangegeven. Ik probeer altijd de orginele bron van de foto er bij te zetten. Mocht je iets tegenkomen van jezelf of wat je herkent en er staat geen bron bij, laat het mij even weten. Mijn foto's mogen niet zonder toestemming worden overgenomen.
Als een artikel is gesponsord en/of een samenwerking met een bedrijf is dan staat dit altijd, in welke vorm dan ook in het desbetreffende artikel beschreven of dit is aangegeven met de onderstaande afbeelding.
21.04.2016 | Geplaatst in Eten & Drinken | 2 reacties
Een lekker en makkelijk recept. Kip kerrie met rijst en sperziebonen. Wij hebben er van genoten, dit ga ik zeker vaker maken. Ben je benieuwd naar het recept? Lees dan verder.
Wat heb je nodig (voor 2 personen):
2 Kipfilets
Voor 2 personen rijst
400 Gram sperziebonen
1 Eetlepel kerriepoeder
1/2 Eetlepel kurkuma
Cashewnoten naar smaak
Zout en peper naar smaak
3 Eieren
1 Rode peper
200 Ml kokoksmelk
Wat moet je doen:
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd de kip in kleine stukjes en bak dit in een koekenpan.
Snijd de sperziebonen in stukjes en kook ze beetgaar.
Kluts de eieren en bak er een omelet van.
Als de sperziebonen klaar zijn en de kip gaar is doe je dit bij elkaar. Voeg hieraan de kokosmelk, kruiden en de in stukjes gehakte peper aan toe. Laat dit nog even zo’n 10 minuten pruttelen.
Garneer dit samen met de rijst, de omelet en eventueel nog met de cashewnoten en wat kroepoek.
Eet smakelijk!
Liefs, Dita Rithika.
Hmm..dit ziet er echt heerlijk uit! -x-
Oh lijkt me heerlijk! En super eenvoudig!