Recept: Kip kerrie met rijst en sperziebonen - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
21.04.2016 | Geplaatst in Eten & Drinken | 2 reacties

20160414_174659

Een lekker en makkelijk recept. Kip kerrie met rijst en sperziebonen. Wij hebben er van genoten, dit ga ik zeker vaker maken. Ben je benieuwd naar het recept? Lees dan verder.

Wat heb je nodig (voor 2 personen):
2 Kipfilets
Voor 2 personen rijst
400 Gram sperziebonen
1 Eetlepel kerriepoeder
1/2 Eetlepel kurkuma
Cashewnoten naar smaak
Zout en peper naar smaak
3 Eieren
1 Rode peper
200 Ml kokoksmelk

Wat moet je doen:
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd de kip in kleine stukjes en bak dit in een koekenpan.
Snijd de sperziebonen in stukjes en kook ze beetgaar.
Kluts de eieren en bak er een omelet van.
Als de sperziebonen klaar zijn en de kip gaar is doe je dit bij elkaar. Voeg hieraan de kokosmelk, kruiden en de in stukjes gehakte peper aan toe. Laat dit nog even zo’n 10 minuten pruttelen.

Garneer dit samen met de rijst, de omelet en eventueel nog met de cashewnoten en wat kroepoek.

Eet smakelijk!

Liefs, Dita Rithika.

2 reacties


Laat een reactie achter