Project positief - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
20.02.2015 | Geplaatst in Lifestyle | 5 reacties

Ken jij de site bydagmarvalerie al? Dagmar is altijd erg positief en heeft de Instagram challenge #projectpositief bedacht. Ook ik deed deze keer mee met deze leuke en positieve challenge.

Zelf ben ik ook erg positief ingesteld en deze challenge leek mij dan ook erg leuk. 10 Dagen lang een foto plaatsen met een positieve vibe, ik hou er van!

Vandaag laat ik jullie de foto’s zien die ik op mijn Instagram heb geplaatst. Volg jij mij al op Instagram?

ProjectPositiefInstagramChallenge-1024x1024

Desktop

Dag 1: Follow your heart – Ik volg mijn hart maar al te graag. Zo belangrijk om te doen wat je gevoel zegt. Zo ben ik toch niet doorgegaan met de Pabo destijds in 2008 maar ben ik weer gaan werken. Nog steeds geen spijt van gehad ondanks dat ik wel eens iets anders wil. Ook ben ik begonnen met bloggen en dit vind ik nog steeds erg leuk! Nog steeds probeer ik zo vaak mogelijk mijn hart te volgen in allerlei dingen.

Dag 2: Thankful – Ik ben erg dankbaar dat ik vanuit het mooie India naar Nederland mocht komen en een thuis kreeg bij de allerliefste ouders die ik mij maar kon wensen. Een paar jaar later kwam mijn lieve, mooie, bijzondere zusje er ook bij en ik leerde 5 jaar geleden mijn lieverd kennen. Erg dankbaar met deze lieve mensen in mijn leven!

Dag 3: Colour your life – In onze woonkamer en keuken hebben we vooral natuurlijke tinten. Daar ben ik dol op maar roze blijft een groot favoriet dus de slaapkamer is een bonte verzameling van kleuren en prints. Het zal vast zitten in het feit dat ze in India ook dol zijn op kleur. Ik ben dol op ons Pip Studio dekbed en wil de slaapkamer nog meer in deze stijl gaan brengen.

Dag 4: Friends – Mijn 3 beste vriendinnetjes ken ik al jaren en ik hoop dat we ook nog jaren vriendinnen mogen blijven. Inmiddels zijn vrienden van m’n vriend ook wel mijn vrienden te noemen en ook sommige collega’s voelen ook meer dan alleen maar collega’s. Wat ik soms wel jammer vind is dat vriendschappen verwateren maar dat gaat soms zo. Ik ben erg blij met de lieve vriendinnen en vrienden in mijn en ons leven.

Dag 5: Home sweet home – Ik ben dol op dagjes weg, er op uit gaan, reizen, etc.. Maar het aller fijnst vind ik toch altijd weer het thuiskomen waar ook mijn lieve katten zijn.

Desktop1

Dag 6: Inspiration – Via IG doe ik heel veel inspiratie op. Deze foto is van @liefsvansuus. Zij maakt altijd prachtige foto’s van haar mooie huisje en haar leven.

Dag 7: Live your dreams – Mijn dromen probeer ik zoveel mogelijk waar te maken al ben ik wel van mening dat je dromen/wensen moet houden. Maar als je iets echt wil moet het ook lukken! Ik doe super leuk werk, jammer dat er alleen niet zo veel uren beschikbaar zijn in mijn sector, hou van bloggen, we maken mooie, leuke reizen (en willen nog veel meer van de wereld zien), doen wat we leuk vinden en wonen in een huis waar we helemaal blij mee zijn.

Dag 8: Rise and shine – Op de fiets naar mijn lieve vriendinnetje.

Dag 9: Enjoy today – Die dag had ik een dagje gewerkt op school en op de bso. Ik poste deze foto ‘s ochtends om iedereen een fijne dag te wensen.

Dag 10: Be happy and smile – Samen met mijn lieverd.

Heb jij ook meegedaan aan #projectpositief?

Liefs, Dita Rithika.

5 reacties


  20 februari 2015


  Wat een vrolijk blogje! Ik heb niet meegedaan met dit projectje, het ziet er wel heel leuk uit zo!  20 februari 2015


  Die foto van jou en je vriend, die laatste, die is ontzettend lief! Ik heb ook mee gedaan, vond het een enorm leuk project!  20 februari 2015


  Wat een fijn, happy overzicht! Het blijft een prachtig project van Dagmar.  20 februari 2015


  Heel erg vrolijk en mooi ingevuld! Zelf heb ik niet meegedaan, maar vind het wel leuk om te lezen allemaal!  21 februari 2015


  Super dat je dit ook doet! Ik lees er echt heel veel over, dus ik ga me er ook maar eens wat meer in verdiepen! xLaat een reactie achter