Pluk het geluk - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
12.09.2015 | Geplaatst in Lifestyle | 4 reacties

2015-04-27 20.39.48

Op de leuke blog van Cindy kwam ik een vragenlijst over geluk tegen. Deze lijst had zij ook weer overgenomen van een andere blog, de blog van Saskia. Zelf vond ik deze vragenlijst ook leuk om in te vullen voor mijn blog. Het gaat over geluk.

Beschrijf voor jou wat jouw ultiem geluk is:
Ultiem geluk is voor mij, mij goed voelen, happy zijn en samen zijn met lieve mensen om mij heen. Mijn vriend maakt mij erg gelukkig maar ook mijn ouders/schoonouders en vriendinnen maken mij erg gelukkig. Als ik bij hun kan zijn voel ik mij ultiem gelukkig.

Wat doe je het allerliefste in je vrije tijd?
Ik ben graag samen met de mensen die ik lief heb. In het weekend en vrije tijd ga ik graag de stad in, even rondneuzen, ergens wat drinken en/of een hapje eten en genieten van een fijn gesprek. Ook vind ik het heerlijk om een lange wandeling te maken in het bos of langs de zee. En natuurlijk niet te vergeten, thuis cosy op de bank met een hele grote mok thee (en zo af en toe een kop warme choco) en een fijn tijdschrift of boek.

Welke positieve verandering heeft invloed gehad op je leven nu?
Dat ik mijn vriend heb leren kennen in december 2009 was erg leuk. Al snel ben ik bij hem ingetrokken en hebben we samen dik 4 jaar in een heel fijn appartement gewoond. Nu wonen we al weer meer dan een jaar samen in ons ‘nieuwe’ huis. Ik ben ontzettend gelukkig met hem en hoop dat wij samen oud mogen worden ♥. Ook het feit dat ik zo snel zwanger mocht worden heeft nu al een grote invloed op mijn leven. We genieten enorm van het idee dat we straks niet meer samen zijn maar met z’n drieën. Erg leuk allemaal maar stiekem ook wel een beetje spannend.

Wat is jouw ultieme geluksmotto?

dac575d856232e419457280f65083fb3

Een hele standaard quote die je wellicht al veel vaker hebt gezien. Maar ik blijf dit een mooie quote vinden. Het is belangrijk om dingen met liefde te doen, of ze nou groot of klein zijn. Of het nou weekend is of je lekker moet werken, geniet van je dag en doe wat je leuk vind!

Wat zou je willen doorvoeren in je leven om nog gelukkiger te zijn?
Eigenlijk heb ik niet echt iets wat mij nog veel gelukkiger zou kunnen maken. Het klinkt misschien raar maar ik voel me op dit moment erg gelukkig. Heb lieve mensen om mij heen, leuk werk en natuurlijk zo’n klein hummeltje in mijn buik. Natuurlijk gebeuren er wel eens dingen die minder fijn zijn maar ook dit hoort bij het leven.

Als je 1 ding kon kiezen: Hoop, geloof of liefde. Welke zou het dan zijn en waarom?
Ik denk dat deze 3 wel erg met elkaar verbonden zijn maar als ik dan moet kiezen zou ik gaan voor liefde. Dit is toch wel het allerbelangrijkst in het leven vind ik ♥.

Welke gelukstips zou je een ander willen meegeven?
Hoe cliché het ook is, wees gelukkig met jezelf. Iedereen is uniek, probeer je niet te veel aan te trekken wat anderen van je vinden of van je zouden gaan vinden als je iets zou doen. Doe waar jij je goed bij voelt en omring je met mensen die je lief hebt.

Wat is geluk voor jou?

Liefs, Dita Rithika.

Tags: ,

4 reacties


  12 september 2015


  Wat leuk dat je via Cindy deze vragenlijst hebt ingevuld! Je hebt dan ook een erg mooie invulling gegeven aan deze vragenlijst. Geluk is zoiets moois, en vind dat we daar zeker wat vaker bij stil mogen staan. Vandaar ook het vervolg op dit projectje online vandaag, #InspirerendGeluk Misschien ook wat voor jou? :-)  13 september 2015


  Mooi ingevuld. Geluk is voor mij genieten van de kleine dingen in het leven. Samen op de bank met een kopje thee. Liefde van mijn hondje en zo kan ik uren door kletsen. Ik denk vooral dat het belangrijk is te genieten van de kleine dingen in het leven. Liefs Lisanne  13 september 2015


  Wat leuk dat je via mij deze vragenlijst weer hebt ingevuld. Ik vond ‘m ook zo ontzettend leuk. We hebben vrij veel overeenkomsten. Ik zei het al eens eerder: misschien moeten wij eens wat eten / drinken en fijne gesprekken voeren hihi.

  Dita Rithika

  14 september 2015


  Gaan we zeker doen Cindy! :)Laat een reactie achter