Plog - Zaterdag 28 maart 2015 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
04.04.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 7 reacties

Vorige week zaterdag heb ik weer een dagje voor jullie vastgelegd op foto. Jullie vonden mijn plogs wel leuk om te lezen en zelf vind ik plogs ook altijd leuk. Kijk je mee?

Desktop

De zaterdag begon lekker relax met de nieuwe VT Wonen en een leuk DIY magazine. Daarna schreef ik wat blog ideeën op en daarbij natuurlijk een kopje thee. Het ontbijt ben ik vergeten op de foto te zetten. Ik at 2 crackers en een dronk er een vers sapje bij. Daarna maakte ik een aantal foto’s van de nieuwe Hema soft lip balm. Deze is super fijn! En wat we eigenlijk altijd doen op zaterdag ochtend is naar mijn schoonouders voor een kopje thee/koffie. Dit is altijd erg gezellig. Dus als wij thuis zijn en geen andere plannen hebben doen we dit altijd.

Desktop1

Ik had de Hema soft lip balm hier ook op. Dit is kleur nr 2. Om iets over half 1 ging ik richting het centrum. Ik wilde op de fiets maar het was zulk rot weer. Dus maar met de auto. Met mijn vriendinnetje heb ik lekker bijgekletst, lekker gegeten en we zijn nog een rondje door het centrum gegaan. Ik kocht nog 2 basic hemdjes van de Hema en een rokje, ook zo’n basic van de Hema. Bij de AH kocht ik nog een paastak. Toen ik thuis kwam heb ik alles opgeruimd en kwam ik nog wat oude kleding tegen. Laatst heb ik ook al heel wat weggegooid maar nu dus nog een zak vol. Vooral ook sjaals die ik nooit meer draag. Ik doe trouwens alle kleding altijd wel naar de kringloop. Daarna deed ik de paastak in de vaas en ging ik even een kopje thee drinken met mijn vriend. (Ik zie trouwens dat de foto’s van deze collage niet helemaal goed staan. Lunchen deed ik dus eerst en daarna ging ik opruimen en de paastak in de vaas doen).

Desktop2

We aten er een chocolade eitje bij. Deze van Milka kocht ik bij de Action, zo lekker! Er zit chocomousse binnenin. De quote/tip van de dag uit de Flow kalender. Zulke leuke dingen staan daar elke dag op. Mijn moeder en haar man kwamen onverwacht nog even langs. Hierdoor waren we wat later en had ik geen zin om nog aardappels te schillen enzo. We aten daarom even makkelijk. Een vegaburger met een pitabroodje en groenten. Daarbij nog een smoothie, beetje rare combi misschien maar het fruit moest op. Het smaakte prima! Ik zat ook nog redelijk vol van de lunch dus had ook niet heel veel trek. Na het eten gingen we nog even in bad. Ik deed er bruisbal van Lush in, een van de kerstcollectie.

Desktop3

In bad nog even lezen en daarna op de bank met wat drinken. Vriendlief ging voetbal kijken. Ik vind daar niets aan dus ging even wat Youtube filmpjes kijken en mijn nagels lakken. Dit is een felpaarse kleur van de Hema. Daarna even tandenpoetsen en lekker op bed.

Dit was een dag uit mijn weekend. Een dag zoals wel vaker voorkomt op zaterdag. Niet te veel plannen en ‘s avonds lekker samen zijn met mijn vriend.

Hoe ziet een zaterdag er voor jou meestal uit?

Liefs, Dita Rithika.

7 reacties


  4 april 2015


  Oeh, die eitjes van Milka wat je uit moet lepelen moet ik ook nog echt proberen! Zien er zo heerlijk uit :O

  Dita Rithika

  4 april 2015


  Ja ze waren ook heerlijk!  4 april 2015


  Erg leuk!!


  Feinette

  4 april 2015


  Weer een leuk verhaal! Ik herken het wel dat je soms nog met restjes eten zit of soms met bijzondere combinaties zit ;) Het is ook zonder om het dan weg te gooien…

  Op de zaterdag vind ik het lekker om tot 8 uur / half 9 te slapen. (Door de week gaat altijd om half zeven de wekker al.)
  Ontbijten en dan begin ik met het schoonmaken van mijn huisje, wassen etc. Op zaterdagmiddag vaak bezoek / mensen die mijn huisje willen bekijken. En anders ga ik nakijken/lessen voorbereiden.

  Dita Rithika

  4 april 2015


  Wat leuk om te lezen wat jij zoal doet Feinette :)  5 april 2015


  Altijd leuk om een plog te bekijken. De paarse nagellak vind ik erg mooi en lekker de milka eitjes!  6 april 2015


  Wat zie je er mooi uit op die eerste foto! Mijn zaterdagen zien er hetzelfde uit de laatste maanden: Veel klussen. We proberen wel onze zondagen wat rustiger te houden.Laat een reactie achter