Plog – Maandag 9 juni 2014 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
10.06.2014 | Geplaatst in Persoonlijk | 2 reacties

Vandaag heb ik weer een plog voor jullie. Deze plog is van gister, 2e Pinksterdag. Eens wat anders dan een werkdag en deze dag heb ik niet veel gedaan. We zijn een weekend met de boot weggeweest en hebben lekker gerelaxt.

IMG_4138

IMG_4136

Wakker worden met een prachtige blauwe lucht, heerlijk!

IMG_4139

Ontbijten. We hadden niet heel veel meer op de boot dus het ontbijt bestond uit deze ontbijtkoekjes en een pakje sap. Niet heel gezond mja..

IMG_4140

Goed insmeren want het was erg warm en de zon scheen volop. Ook al word ik heel snel nog bruiner, verbranden kan ik ook wel wat en het is sowieso beter voor de huid om deze in te smeren.

IMG_4141

Even lekker lezen in de zon, ik lees nog steeds in het boek ”Bij Starbucks heet ik Amy”. Het is zo’n leuk boek maar ik kom er niet echt doorheen. Ook omdat ik bijna elke week wel een tijdschrift koop. ;)

IMG_4142

En we gaan weer even varen. We hebben ook nog even een kopje thee en Ice Tea op het terras gedronken maar daar heb ik geen foto’s van omdat de telefoon aan de lader zat. We liggen vaak met de boot in Terherne bij een steiger zodat we ook even naar het dorpje kunnen of vlak bij de brug een drankje kunnen drinken op het terras.

IMG_4143

IMG_4144

Lekker varen en vriendlief doet de Fok er op. We gingen even zeilen. Ik kan overigens helemaal niet zeilen. Ik ga al een aantal jaar mee en nog steeds kan ik het niet goed. Mijn vriend is er mee opgegroeid en ik vind het ook altijd wel fijn als hij het gewoon doet en ik help wat.

IMG_4145

Zeilen over het Snekermeer.

IMG_4146

Het was heerlijk warm, ik hou er echt van. Dus goed drinken met dit weer. Veel water, zo lekker vind ik dat.

IMG_4147

We gingen rond 13u richting huis. Het werd ook veel meer bewolkt en ik vind het altijd wel fijn om een beetje op tijd thuis te zijn. Nog even lekker douchten thuis en wat omrommelen en lekker eten.

IMG_4148

Weer terug in de haven. De boot ligt ook vlak bij ons huis, binnen 10 min rijden zijn we altijd weer thuis.

IMG_4149

Thuis alles even opruimen.

IMG_4150

De poesjes mogen even op het balkon, dit vinden ze altijd wel erg leuk.

IMG_4151

Even lekker douchen met mijn douchespulletjes. Ik vind het altijd zo fijn om uitgebreid te douchen.

IMG_4152

Een selfie, mijn haar droog ik altijd zo.

IMG_4153

Even een snackje, dit is zo lekker. Roggebrood met oudekaas. Gewoon van de Albert Heijn.

IMG_4170

We zaten een beetje te twijfelen wat we zouden gaan eten. Ik had nasi op het menu staan maar daar hadden we niet veel zin in. Gister hadden we al ergens gegeten maar we hadden nog wel wat gehakt in de koelkast. Mijn vriend kwam met het voorstel om wat lekkers op het grilplaatje te doen. Lekker als afsluiter van het leuke weekend met een wijntje voor mij en een biertje voor vriendlief er bij. Ik merk altijd wel dat ik met dit warme weer vaker een wijntje drink en iets ongezonder eet vooral in de weekenden, hebben jullie dit ook?

IMG_4173

IMG_4172

Even knuffelen met mijn liefste schatjes Lana en Amigo. Ook al zijn we als we met de boot weggaan maar vaak 1 á 2nachtjes weg, ik mis ze altijd heel erg.

IMG_4174

Als afsluiter een lekkere smoothie maken. Heerlijk met meloen, aardbei, chiazaad en wat havermout vlokken. Verder heb ik deze avond niet veel gedaan. GTST nog even gekeken en nog wat gelezen.

Fijne dag lieve mensen!

Tags:

2 reacties


    10 juni 2014


    Oh die foto’s op dat meer, dat doet mij terugdenken aan vorige week, toen wij in Friesland waren. Dat gaat zo snel voorbij, die vakanties en leuke weekenden. Fijne foto’s!

    Dita Rithika

    11 juni 2014


    Ja idd de tijd vliegt voorbij.Laat een reactie achter