Plog - Maandag 19 oktober 2015 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
21.10.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 7 reacties

Afgelopen maandag 19 oktober heb ik weer een dagje foto’s gemaakt voor een plog. Ik had lekker een dagje vrij. Ben je benieuwd wat ik heb gedaan? Lees dan verder.

Desktop

De dag begint met het knuffelen van onze lieve katten Lana en Amigo. Dit doe ik altijd ‘s ochtends vroeg. Ik loop heerlijk in mijn pyjama met de badjas erover heen. Het staat wel niet zo mooi maar is wel heel comfy en lekker warm. Als mijn vriend naar het werk gaat ontbijt ik. Ik koos voor 2 stukken roggebrood met kaas, een danoontje en een beker melk. Sinds ik zwanger ben heb ik ‘s ochtends nog meer trek. Ook tussen de middag lust ik nu meer dan anders.

Desktop1

Daarna ga ik lekker blogjes lezen op mijn telefoon en Youtube filmpjes kijken. Dit onder het genot van een grote mok thee. Dan is het tijd voor de was. Ik verschoon het bed en doe alle vieze was in de machine. Als dekbedovertrek voor nu kies ik mijn favoriet van Pip Studio. Ook al ben ik wat van alle felle kleuren af, dit dekbedovertrek vind ik nog steeds zo mooi. Na de was en het bed verschonen is het tijd om te bloggen. Ik pak mijn agenda en notitieboekje er bij en werk wat vooruit. Dit doe ik meestal want ik heb niet elke dag tijd om een artikel te maken.

Desktop2

En ook onder het bloggen drink ik thee. Weer uit mijn favoriete mok van Blond Amsterdam. Ook werk ik de adressenlijst voor degene die een geboortekaartje krijgen even bij. Mijn vriend en ik hebben al allemaal leuke ideeën voor het kaartje. Lana ligt heerlijk te slapen en Amigo knuffelt even met mij. Wat hou ik toch van deze beestjes ♥ De wasmachine is inmiddels klaar. Tijd om het op te hangen.

Desktop3

Ik had deze dag een heerlijke lunch. We hadden van de avond ervoor nog een home made burger over. Ik at dit dus als lunch, zo lekker! Ondertussen even de nieuwe folders doorlezen, ook altijd fijn. Zeker nu de winkels weer vol komen te liggen met artikelen voor de feestmaand. ‘s Middags ga ik bezig voor de Instaswap. Super leuk om lekker creatief bezig te zijn. Ik zet de kaarsjes aan, dit maakt het ook altijd zo gezellig vind ik. Ook komen mijn lieve buren even langs. Jarenlang heb ik op de kinderen gepast maar die hebben inmiddels al lang geen oppas meer nodig. We hebben nog steeds heel goed contact en zij zijn heel speciaal voor mij. Ze komen een cadeautje brengen voor onze baby. Zo lief!

Desktop4

Ik heb een kaartje gemaakt voor een lief collega vriendinnetje die net is bevallen en heb al wat ideeën voor de Instaswap uitgewerkt. Daarna moet de auto gekeurd worden. Ik had gevraagd of ik er even op kon wachten zodat ik niet steeds heen en weer gebracht hoefde te worden. Ik las wat in de tijdschriften die ze hadden liggen. Helaas was de auto afgekeurd, er moeten 2 nieuwe banden om. Dit kan deze week hopelijk nog gedaan worden. ‘s Avonds eten we een kliekje pasta want we moeten daarna naar de verloskundige voor controle. We horen het hartje van de baby en alles lijkt weer helemaal prima. Altijd erg fijn en het blijft bijzonder. Daarna relaxen we op de bank met een kop thee. Mijn vriend kijkt op maandag avond altijd VI en ik kijk dan wat Youtube filmpjes en ga meestal lekker vroeg op bed. Mijn buik is ‘s avonds ook altijd wat dikker dan ‘s ochtends. Ook is de baby weer lekker druk, erg leuk! Op mijn lippen smeer ik de babylips lipbalm. Deze smeer ik vaak op als ik ga slapen. Erg lekker. In bed lees ik nog wat tijdschriften en daarna is het tijd om te slapen.

Dit was hoe de maandag er voor mij uitzag. Normaal werk ik maandags ‘s middags altijd maar omdat het vakantie is hoef ik alleen woensdag middag te werken (voor jullie vanmiddag dus). Ook wel eens lekker!

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

7 reacties


  21 oktober 2015


  Leuk, een plog! Oh het zijn twee katten! Als je gezegd had dat het er één was had ik je ook geloofd. Wat een schatjes. Heerlijk om die beestjes in huis te hebben. Fijn dat alles weer goed was bij de verloskundige. X

  Dita Rithika

  21 oktober 2015


  Dank je Marion! Ja de katten zijn ook half zusjes dus ze lijken inderdaad wel op elkaar.  21 oktober 2015


  Altijd leuk een plog. Ik herken het wel dat je meer trek hebt als je zwanger bent. Zolang je niet alleen taart eet is er niet zoveel aan de hand ;-)  21 oktober 2015


  Heerlijk zo’n extra vrije dag. Ik heb nou ‘s ochtends nog steeds niet veel trek, eigenlijk helemaal niets. Komt vast nog wel haha. Pyjama en badjas, zo fijne combi  22 oktober 2015


  Leuk een plog! Wat fijn dat je nog zulk goed contact hebt met je buren. Wat zijn Lana en Amigo toch ook lieverds! Ik vind dat altijd zo gezellig, katten in huis :)  22 oktober 2015


  Wat een heerlijk relaxed dagje!  25 oktober 2015


  Lekker genieten. Je doet best veel op een vrije dag. Heb je een leuke herfstvakantie gehad liefs LisanneLaat een reactie achter