Plog - Maandag 16 mei 2016 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
18.05.2016 | Geplaatst in Persoonlijk | 4 reacties

De laatste keer dat ik een dagje vastgelegd heb in foto’s was oktober vorig jaar. Ik vond het daarom wel weer eens tijd om een dagje te gaan ploggen. Zelf vind ik dit soort artikelen ook altijd leuk om te lezen. Daarom vandaag een plog waarin ik laat zien wat ik afgelopen maandag, 2e Pinksterdag heb gedaan.

Desktop5

De dag begint vaak tussen 07.00 uur en 07.30 uur. Mila wordt wakker. Een van ons haalt haar op en dan komt ze gezellig bij ons in bed liggen. Door de weeks doen we dit niet altijd maar in het weekend wel. Bij ons op bed krijgt ze dan de fles. Lekker rustig de dag beginnen. Ik hou er wel van.

Nog even knuffelen met papa en mama in bed en dan is het tijd om kleding uit te zoeken. Dit keer ga ik voor een jurkje van de Hema, maillot van de Action en een romper van de H&M. Ik kleed Mila aan, was haar en verschoon haar.

Desktop

We gaan naar beneden. Geven Lana en Amigo een knuffel en natuurlijk krijgen ze wat te eten. Mila gaat spelen in de wipstoel zodat ik even een ontbijt kan maken. We ontbijten met z’n drieën. Mila zit er vaak bij in de wipstoel. Rond een uur of 9 wordt ze weer moe en leggen we haar in de box. Daar slaapt ze vaak in de ochtend.

Desktop1

Ondertussen kleed ik mij aan. Ik ga voor een basic outfit. Blouse van de WE en een jeans van de H&M. Ik was mijn haar nog even zodat dat ‘s avonds niet meer hoeft. Met nat haar slapen vind ik nooit heel fijn. Deze haar producten zijn van de Lidl, super fijn!

Daarna gaan we naar de boot toe. Laatst hebben we de buitenkant al gepoetst, dit keer was de binnenkant van de boot aan de beurt. En we besloten om gelijk de kussens er in te doen zodat we kunnen varen als het weer mooi weer wordt. De auto’s zijn volgeladen met boot spullen. Op naar de boot en poetsen!

Desktop2

We zijn 1,5 uur aan het poetsen. Ondertussen heeft Mila de fles gehad en gaan we weer naar huis. Mila gaat bij mijn vriend in de auto en ik ga nog even langs de supermarkt om een paar boodschappen te doen. Ik had zin om een lekker broodje te eten als lunch en wilde de VT Wonen kopen. Daarnaast nam ik nog een tijdschrift mee en lekkere koffie. Toen ik thuis kwam lag Mila al op bed. Wij gingen een broodje eten en daarna ging ik nog wat bloggen en lezen. Mijn vriend was aan spelen met Mila, dikke lol dat ze dan heeft.

Desktop3

Omdat mijn vader en zijn vrouw, haar dochter met vriend en en haar zoon langs kwamen en we uit eten gingen met elkaar ging ik mij nog even opmaken en mijn nagels lakken. De nagellak is een kleur van de Hema. Daarna nog even de snel de was opvouwen en toen waren ze er al.

Ik heb hier geen foto’s van gemaakt maar bij ons thuis deden we nog even een drankje, wij brachten Mila naar mijn schoonouders en daarna gingen we eten bij de pizzeria. Het was erg gezellig! Mila had het ook leuk bij mijn schoonouders. Nadat we haar hadden opgehaald ging ze op bed. Ik besloot ook mijn pyjama alvast aan te gaan doen en na een kopje thee gingen wij ook op bed.

Dit was mijn 2e Pinksterdag.
Als jullie het leuk vinden wil ik wel wat vaker proberen te ploggen. Laat het maar even weten in de reacties.

Heb jij met Pinksteren nog wat leuks gedaan?

Liefs, Dita Rithika.

Tags:

4 reacties

  Margreet

  19 mei 2016


  Leuk om zo’n dagje uit je leven ‘mee te maken’ :-)


  20 mei 2016


  Dank je Margreet!  20 mei 2016


  Leuk om te zien en gaaf dat jullie een boot hebben zeg :)! Fijn dat ie weer helemaal gepoetst is en helemaal fris om te gaan varen! Ik vind de outfit van Mila super schattig!!

  Vaker doen, altijd leuk zo stiekem even rondneuzen in iemands leven ;-)!

  liefs! XX


  20 mei 2016


  Dank je wel Rosanne!Laat een reactie achter