Plog #5 - Woensdag 19 november 2014 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
20.11.2014 | Geplaatst in Persoonlijk | 6 reacties

Vandaag had ik weer eens zin om te ploggen. Ik vind het altijd leuk om te zien wat andere mensen in het dagelijks leven doen en daarom vandaag voor jullie weer een dag uit mijn leven. De foto’s zijn niet al te best, dit komt door dat het steeds veel donker is helaas.

Gister was een gewone woensdag voor mij. Ik werk op woensdag in de ochtend op school en in de middag ben ik vrij. Vaak ga ik uit school nog even voor een paar kleine boodschappen en mijn moeder kwam nog even snel langs.

Desktop

06.30 u Ging de wekker. De dag beginnen met een heerlijke kop kruidenthee, een banaan en crackers (die had ik al op). Dit allemaal onder het kijken van filmpjes en lezen van blogs – Daarna is het tijd om mijn gezicht te wassen, dagcrème op te doen en mijn tanden te poetsen. Dit doe ik in de badkamer – Omkleden, ik droeg een vest van de Miss Etam met een zwart basic shirt en een spijkerbroek – Knuffelen met mijn schatje Amigo!
Desktop1

En natuurlijk ook knuffelen met mijn schatje Lana! Ook geef ik de poesjes eten – In de werkkamer heb ik ook mijn make up stash staan. Hier doe ik dus elke ochtend mijn make up op. Vandaag had ik alleen een beetje foundation, mascara en oogpotlood op – Daarna op de fiets naar het werk. Heerlijk om vroeg in de ochtend te fietsen – Na een ochtend werken even wat kleine boodschappen gedaan. Ik ging alleen voor de burgers van de vegetarische slager maar kwam met veel meer thuis zoals je kunt zien ;). Die Tony’s Chocolony met zeezout en karamel is trouwens wel lekker maar ik vond deze niet heel speciaal.

Desktop2

Deze collage staat niet helemaal in de goede volgorde  Ik ging toen ik uit het werk kwam eerst even lunchen. De kinderen hadden vanmiddag vrij dus ik hoefde de pleinwacht ook niet te doen. Normaal eet ik op woensdags altijd op het werk. Maar nu dus thuis met een cracker met jam, een stukje kaas en een beker melk. Ik drink trouwens heel weinig melk, nu hadden we toevallig nog een beetje over maar anders drink ik vaak andere zuiveldrank of soja melk – Na de lunch moest het huishouden worden gedaan. Ik had er niet echt zin in dus heb even snel stof gezogen en wat kleine klusjes gedaan – Toen vond ik het wel tijd voor een stukje Tony’s en een bakje koffie – Daarna weer gezellig knuffelen met mijn schatjes ♥

Desktop3

Lana kan altijd zo lekker en schattig liggen, even knuffelen dus! – Daarna ging ik even bezig met kerstkaarten maken.  Ook deze staat niet helemaal in de goede volgorde maar jullie snappen het vast wel ;).  Het is vroeg om nu al te beginnen met de kerstkaarten misschien maar omdat ik ze dus zelf wil maken en het er nogal wat zijn vind ik het wel fijn dat ik even de tijd heb. Ondertussen kwam mijn lieve mama nog even langs en appte ik even met collega vriendinnen – Het werd al weer vroeg donker in huis dus de kaarsjes gingen aan – En ik ging koken, stamppot hutspot met een vega burger. Wat een heerlijke burgers trouwens, deze van de Vegetarische slager.

Desktop4

Onder het eten hadden we de kaarsjes ook aan, zo gezellig! – Helaas moest vriendlief nog even weg voor zijn werk dus ik ging even wat was opvouwen – Daarna relaxen – En dan is het al weer tijd om op bed te gaan!

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om deze plog te zien.

Liefs, Dita Rithika.

6 reacties


  20 november 2014


  Gezellige plog! Leuk om zo’n dagje mee te kijken!  20 november 2014


  Leuk zo’n inkijkje in jouw dag! Wat cool dat je zelf kerstkaarten maakt, is wel heel authentiek om die te krijgen lijkt me! Fijne dag vandaag, liefs Andjena


  Deepa

  20 november 2014


  Leuke plog meis . Mag je vaker doen !!! :)
  En leuk dat je creativiteit altijd weer terug komt in foto s .  20 november 2014


  Wat een mooie foto’s! Erg leuk, zo’n dagje in iemands leven!  20 november 2014


  Wat heb je een leuke woonkamer!  20 november 2014


  Oeh leuk al die gekleurde kaarsen zo, had ik eerst ook. Geeft ook nog eens best warmte af he?!Laat een reactie achter