Plog #2 dinsdag 29 april 2014 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
30.04.2014 | Geplaatst in Persoonlijk | 13 reacties

Bij de vorige plog vroeg ik aan jullie of jullie het leuk vonden en vaker wilden zien. Dit was het geval, vandaar vandaag weer een plog. Deze plog is van gister. Gisteren was ik vrij (ik ben deze hele week vrij van m’n werk) en toen heb ik lekker rustig aan gedaan.

 photo Desktop1_zps2bf41a82.jpg

Ontbijt met een glas melk en beschuit met aardbeien – Het hout bij het dak op ons balkon werd vervangen, een steiger en veel lawaai deze ochtend op het balkon – Amigo vond het allemaal wat eng en die heeft de hele tijd in de badkamer gezeten, zo zielig – Ik ging de zolder opruimen, voordat we gaan verhuizen wil ik de zolder helemaal opgeruimd hebben zodat we dat dan niet nog eens moeten doen. Wat een rotzooi kan een mens hebben zeg!

 photo Desktop_zps98d8d24e.jpg

Na de zolder was de badkamer aan de beurt, dit doe ik eigenlijk te weinig maar vandaag heb ik de badkamer even goed schoongemaakt – Daarna mijn nagels lakken, dit is de kleur 91 van de Hema – Onder het lakken even een tussendoortje, een stukje kaas met mosterd – De werkmannen waren weer klaar, ze hadden het netjes aangeveegd en ik heb alles weer op z’n plek gezet (die takken die daar liggen moest ik nog weggooien).

 photo Desktop2_zpsac196c6b.jpg

Mijn lunch, een glaasje water en crackers met kaas en komkommer. Dit zijn van die kleine crackers, zo lekker! – Outfit of the day, een grijs shirt, rode broek en sjaal met print – Boodschappen lijstje maken, nu ik vrij heb doe ik veel vaker boodschappen, hebben jullie dat ook?

 photo Desktop3_zps205cd3ca.jpg

Een fijn pakketje ontvangen van de webshop van Angelina, zij heeft mijn site ook gemaakt – De webshop heet Fine Little Home, later deze of volgende week nog een artikel hierover – Boodschappen gedaan – En wat een regen, bleehh..

 photo Desktop4_zps7969bae5.jpg

En niet alleen boodschappen gedaan maar ook nog een tattoo laten zetten, ook later hierover meer op mijn blog – Eten van vanavond, sla, aardappelpuree en een hamburger – Na het eten even knuffelen met ons lieve katten.

 photo Desktop5_zps4575c351.jpg

En na het knuffelen even het afval wegbrengen en daarna een stuk gefietst en vriendlief ging hardlopen – Op de bank met thee en aardbeien en een beetje slagroom – En GTST :) – Genieten van fijne bloemen in huis ♥

 photo Desktop6_zpsd1a83698.jpg

Make up afhalen, dit doe ik elke avond ook al heb ik een dag niets op gehad – No make up selfie – Lekker luieren in bed – Deze vlog nog even maken en dan gaan slapen.

Zo dit was mijn vrije dinsdag. Een beetje een relax dagje maar toch nog wel iets gedaan.

Wat doe jij op je vrije dag meestal?

Tags:

13 reacties

  Deepa

  30 april 2014


  Leuke plog en foto’s weer :)
  Als ik vrij ben dan slaap ik uit tenzij het mooi wordt. En als mijn vriend vrij is om de 2 weken op maandag doen we wat leuks. Weekenden heb ik vaak verjaardagen/afspraken. Dus die maandag zijn we lekker met z’n tweeen !!

  Deepa

  30 april 2014


  Ik bedoel tenzij het mooi weer wordt :)

  Dita Rithika

  30 april 2014


  Oh wat fijn zo’n dagje samen  30 april 2014


  Leuk plog om te zien ! Heerlijk die aardbeien met slagroom !

  Dita Rithika

  30 april 2014


  Haha ja die waren zo lekker!  30 april 2014


  Leuke foto’s!

  Dita Rithika

  30 april 2014


  Bedant  30 april 2014


  Ontzettend leuk om te zien, moet je vaker doen!

  Dita Rithika

  30 april 2014


  Dank je wel!  30 april 2014


  Leuk om te zien!

  Dita Rithika

  30 april 2014


  Dank je!  1 mei 2014


  Leuke foto’s! Wat een hoosbui ineens he, gister. Op een vrije dag ben ik meestal heel hard aan het werk voor mijn blog :)

  Dita Rithika

  1 mei 2014


  Dank je, ja ik ben meestal ook druk bezig voor m’n site.Laat een reactie achter