Persoonlijke update - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
25.04.2014 | Geplaatst in Persoonlijk | 6 reacties

Hallo lieve mensen!

Op vele blogs kom ik regelmatig persoonlijke update posts tegen en die vind ik altijd erg fijn om te lezen. Zo leer je degene achter de blog toch wat beter kennen. Volgens mij heb ik nog nooit een persoonlijke update geplaatst dus dat is nu wel eens leuk om te doen.

 photo IMG_3573_zpsc959ebf3.jpg

Met mij gaat het goed! Ik voel me goed, ben lekker aan het werk en in de weekenden doe ik leuke dingen met mijn vriend en met vriendinnen.

Wel zou ik graag wat meer zekerheid willen hebben op mijn werk. Op dit moment werk ik 4 ochtenden op een basisschool en bij mijn andere werk vaak 2 of 3 middagen. Maar na 6 jaar wil ik wel eens iets meer vastigheid en niet steeds het heen en weer gevlieg tussen 2 banen. Het is allemaal erg onzeker of ik wel of niet in het onderwijs kan blijven werken (ivm geld op scholen) en om rond te komen van 2 middagen werken in de kinderopvang dat wordt het ook niet. (Als vaste medewerkster mag ik helaas niet meer overuren draaien, iets wat erg jammer is want het is zulk leuk werk!) Mja aan de andere kant, ik moet blij zijn dat ik werk heb, leuk werk en sowieso heb ik tot de zomervakantie nog werk op school, daarna zie ik het allemaal wel. Ik heb net een nieuwe lay-out voor mijn CV gemaakt en die even bijgewerkt dus als er ergens een leuke vacature is kan ik mijn CV zo versturen.
Mochten jullie nog wat weten? Een baan in de kinderopvang/zorg/welzijn/onderwijs in Friesland/Noord NL, let me know!

In de weekenden doe ik dus veel leuke dingen, dagje shoppen, weekendje met de boot weg, uit eten of lekker relaxen. Ik vind dit zo fijn. Ook realiseer ik me vaak dat ik zo blij ben met alle lieve mensen om mij heen, een schat van een vriend, mijn zusje, lieve ouders en schoonouders, fijne lieve vriendinnen, mijn lieve collega’s en nog veel meer lieve mensen om mij heen. Hou van jullie! ♥

 photo IMG_3569_zps8681f324.jpg

Ja, verder niet veel bijzonders zoals je kunt lezen. Alles gaat z’n gangetje. Als het goed is gaan we in de zomer verhuizen, hier heb ik ook erg veel zin in. Mijn vriend en ik zijn al druk bezig om spulletjes uit te zoeken voor ons nieuwe huis en om te kijken wat we graag willen qua kleuren en andere dingen, zo leuk!

Voor nu was dit het even, ik ga lekker genieten van het weekend!

Hoe gaat het met jullie? Wat houdt jou bezig op dit moment?

6 reacties


  25 april 2014


  Leuk om te lezen, ik wens je een fijn weekend!

  Dita Rithika

  25 april 2014


  Dank je wel meid, jij ook een fijn weekend!


  Deepa

  25 april 2014


  Ben blij dat het zo goed met je gaat en lekker geniet van het leven en met de mensen om je heen waar van je van houdt . Met mij gaat ook alles goed. Ik ben ook blij met de lieve mensen om me heen. En doe veel leuke dingen. Dus in andere woorden i am HAPPY !!!!

  Dita Rithika

  25 april 2014


  Wat fijn om te horen meid, geniet er lekker van!  25 april 2014


  Goed om te horen dat het goed gaat!

  Dita Rithika

  25 april 2014


  ;)Laat een reactie achter