Persoonlijke update - September 2017 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
05.09.2017 | Geplaatst in Persoonlijk | 0 reacties

20170903_181646

Zo nu en dan post ik wel eens een persoonlijke update. Zelf vind ik het ook altijd leuk om te lezen op andere blogs. Ik zag dat mijn laatste persoonlijke update vorig jaar was. Hoog tijd voor een nieuwe blog dus.

Op dit moment is het dinsdag avond iets na half 8. Mila ligt lekker op bed en mijn vriend had iets van zijn werk dus die is er niet. Ik kan ik alle rust even lekker bloggen. Zoals jullie wellicht wel gemerkt hebben zijn er de laatste tijd niet heel veel blogs online gekomen. Ik vind het bloggen nog steeds erg leuk maar ik heb eerlijk gezegd niet heel veel inspiratie op dit moment. Ook zit ik er over te denken om een nieuwe camera te kopen zodat ik mooiere foto’s voor de blog en Instagram kan maken.

Blog posts zullen ook nog steeds regelmatig online komen maar alleen als ik er zin in heb en inspiratie heb. Verder gaat alles goed met mij. We hebben een heerlijke zomer gehad. We zijn lekker een week naar Zakynthos geweest. Ben je benieuwd naar foto’s en meer? Lees dan even deze blogpost (Oh wat mis ik het, ik wil zo graag terug!) Mijn vriend is nog een week te zeilen geweest samen met zijn broertje. Dit doen ze al jaren, lekker een week of soms iets langer weg met onze zeilboot. En aangezien Mila niet wil slapen op de boot was het voor hem ook wel leuk om even langer weg te zijn dan 1 dag.

Die week heb ik gewerkt en genoten van het samen zijn met Mila. Qua werk gaat het ook wel lekker. Ik werk op dit moment 3 middagen op de bso (zoals al een hele tijd) en daarbij werk ik vaak 2 ochtenden op het kdv. Erg leuk die afwisseling. De middagen staan wel vast maar de ochtenden niet. Soms is dit wel wat lastig planmatig maar dit is even niet anders. Mila kan eigenlijk altijd terecht op het kdv en vaak gaat ze nog 2 dagdelen naar de opa’s/oma’s. Ook heel fijn. Ik ben echt blij dat ik het werken goed kan combineren met een kleintje. Het is heerlijk om mama te zijn en bij Mila te kunnen zijn maar werken vind ik ook heel leuk. Ik merk dat ik sowieso echt tijd voor mijzelf nodig heb. Even afspreken met vriendinnen (zonder Mila), winkelen, uit eten en quality time samen met mijn vriend. Ik plan zulke momenten ook een aantal keer per week in. Heerlijk! :)

Komende weken start ik met een cursus VVE (voor- en vroegschoolse educatie). Dit wordt aangeboden door mijn werkgever. Erg fijn! En in februari start ik met een cursus kindercoaching, dit ga ik samen met een vriendin doen. Zo kan ik mij wat meer verdiepen in mijn werk en hopelijk ga ik ook weer eens in het onderwijs aan de slag (want dit mis ik zeker!) en deze cursussen kan ik ook hierin weer goed gebruiken.

Verder gaat het privé ook allemaal lekker. Mila doet het goed, ze is inmiddels 1,5 jaar en we genieten volop van haar. De dagen dat ik vrij ben ga ik er vaak lekker op uit met haar. Boodschappen doen, even langs de bibliotheek of gewoon te wandelen. Dit is zo leuk!

Komende weken staat er verder niet veel bijzonders op de planning. We hebben een aantal feestjes, september is altijd een hele drukke maand qua verjaardagen bij ons in de familie/vrienden kring. Dus dat is wel erg gezellig. Verder lekker werken en dus leuke weekenden vol feestjes.

En nu zie ik dat deze blogpost alweer lang genoeg is en het tijd is om af te sluiten. Heel veel bijzonders heb ik niet verteld maar wellicht vond je het leuk om te lezen ;). Ik ga genieten van een kopje thee en lekker Youtube filmpjes kijken.

Hoe gaat het met jou? Laat het maar even weten in de reacties. Ik vind het altijd leuk om jullie reacties te lezen.

Liefs, Dita Rithika.

0 reacties


Laat een reactie achter