Persoonlijke update - oktober 2018 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
15.10.2018 | Geplaatst in Persoonlijk | 0 reacties

Hallo lieve volgers!
Na heel lang afwezig te zijn geweest probeer ik het bloggen weer wat op te pakken. Ik vind het toch te leuk om het helemaal niet meer te doen. Afgelopen zomer is het er gewoon niet meer van gekomen, er waren andere dingen die ik even belangrijker vond en steeds als ik dacht ‘ik ga weer even bloggen’ dan kwam het er toch niet van. Ook het mooie weer hield mij wel tegen om te bloggen, ik ga er dan liever lekker op uit.

20181009_110157

Maar vandaag weer een nieuwe start en deze begin ik even met een persoonlijke update.

Benieuwd hoe het gaat? Lees dan verder.

Werk:

Sinds een maand werk ik op een andere locatie. Voor de zomer kreeg ik te horen dat ik kon worden overgeplaatst. Zelf had ik hier wel zin in ondanks dat het altijd even wennen is. Inmiddels zat ik alweer bijna 4 jaar op die locatie en na zo’n tijd vind ik het ook wel weer tijd voor wat nieuws. De locatie waar ik nu zit is ook iets dichter bij huis, ook wel fijn. Het werk is over het algemeen overal hetzelfde, ik werk nu 4 middagen op de bso en 1 ochtend op het kdv. Zelf zou ik liever over 3 dagen werken, hopelijk is dit in de toekomst mogelijk. Ik werk met leuke collega’s en dat maakt het werk ook erg fijn!

Ik zit op dit moment wel een beetje in zo’n fase van ‘wat wil ik nou eigenlijk’. Ik doe dit werk straks in maart al 11 jaar en soms denk ik er wel eens aan om heel wat anders te gaan doen. Sowieso zou ik het liefst ook weer iets met het onderwijs willen want dat mis ik toch wel, maar voor nu is het prima.

20181009_105154

Privé:

Ook privé gaat alles goed. We hebben de afgelopen zomer volop genoten van het mooie, warme weer. We hadden dit jaar de vakantie wat verdeeld over het jaar opgenomen. In mei zijn we een weekje met de boot weggeweest, in juli hadden we nog een weekje vrij en toen hebben we ook lekker gevaren en in september hadden we 2 weken vrij. Hiervan zijn we 4 dagen in Zeeland geweest en de 2e week nog 3 dagen op Ameland. Dit hebben we zonder Mila gedaan, die is toen 3 dagen bij opa en oma geweest.

De maand september is bij ons altijd een hele drukke maand qua verjaardagen/feestjes. We hadden toen bijna elk weekend wel een feestje, erg leuk allemaal maar soms ook wel iets te druk. Op dit moment is het weer rustiger en kunnen we de weekenden ook echt dingen als gezin doen.

20181009_111244

Mila:
Met Mila gaat het erg goed, op dit moment is ze dik 2,5 jaar. Ze is een vrolijk meisje wat nog steeds zo nu en dan best pittig is. En een echte peuter, alles zelf willen doen en soms heb je van die dagen dat je hoopt dat ze snel voorbij zijn.

Ze is de afgelopen weken best veel naar het kdv gegaan omdat ik zelf iets meer moest werken en mijn schoonouders waren nog op vakantie. Hierdoor viel er 1 oppasdag af. Zelf vond ik het wel wat te veel maar het was even niet anders. Inmiddels gaat ze ook 1 ochtend in de week naar de peuteropvang. Bij ons zit alles in 1 gebouw wat erg fijn is. Mila vindt het bij de peuters ook leuk en krijgt hier iets meer uitdaging.

Ze praat de hele dag door, ze is dol op spelen met haar pop/knuffels, keukentje en knutselen en wil ze elke dag wel even een rondje fietsen op haar nieuwe roze fiets :).

Zo, alweer een hele tekst getypt (top als je het helemaal hebt gelezen maar ik snap ook als je afgehaakt bent). Komende tijd zal ik weer iets meer gaan bloggen, ik denk dat ik ook meer recepten online wil plaatsen (want, dol op koken en hier wil ik echt meer tijd in steken) en als jullie verder nog tips of ideeën hebben qua blog artikelen, let me know!

Fijne dag!

Liefs, Dita Rithika.

0 reacties


Laat een reactie achter