Persoonlijke update - Oktober 2014 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
26.10.2014 | Geplaatst in Persoonlijk | 10 reacties

Hallo! Vandaag vond ik het wel weer eens tijd voor een update. Ik vind het altijd erg leuk om bij andere mensen/bloggers te lezen hoe het met ze gaat enzo. De laatste persoonlijke update op rithika.nl was in juni dus al weer een tijd geleden.

IMG_5838

Op dit moment gaat het eigenlijk heel goed met mij. We zijn helemaal gesetteld in ons nieuwe huis wat inmiddels ook al niet meer heel nieuw is. We wonen hier straks al weer 3 maanden. De tijd gaat zo snel, vinden jullie ook niet? Alles is allemaal zo goed als af. Alleen boven op het overloop moet nog wat geschilderd worden en de slaapkamer wil ik nog eens goed onder handen nemen maar dat komt nog wel een keer. We genieten echt volop van ons huis.

Ik dacht trouwens ook dat het wennen langer tijd nodig had maar ik voelde me binnen no time helemaal thuis! Zelfs de supermarkt om de hoek mis ik niet. We hebben nu wat meer in de vriezer liggen en ik ben binnen 20 min op de fiets in het centrum dus het is niet de wereld uit. De katten vinden het ook erg leuk heb ik het idee. Ze zitten vaak in de vensterbank want ze kunnen hier veel meer zien dan in ons appartement op 2 hoog. Ons appartement is overigens verhuurd, erg fijn. Zo hebben wij geen dubbele lasten en is het bewoond.

Ook ben ik begonnen met yoga. Ik zag dat veel bloggers aan yoga doen en het leek mij altijd al heel leuk om te doen. Toen zag ik een oproep dat er hier in het dorp yoga zou worden gegeven op de zondag ochtend. Ik ben sowieso een ochtend mens dus ik vind het heerlijk om op zondag ochtend om 09.30 yogales te hebben. Het was in het begin wel een beetje gek omdat het in het zelfde lokaal wordt gegeven als waar ik lange tijd heb gewerkt. Dit was eerst altijd een groep van onze kinderopvang organisatie. Maar buiten dat is het heel leuk om te doen. Ik word er rustig van en ik vind het fijn om ‘iets’ te doen.

Qua werk gaat het ook goed. Ik heb net vorige week een week herfstvakantie gehad. En deze week kreeg ik te horen dat ik er 3 uren bij krijg per volgende week. Dit is op school, dus dan heb ik daar 4 ochtenden dat ik kan werken. Daarnaast nog mijn uren bij de kinderopvang en mijn blog natuurlijk, ik ben dus de hele week wel lekker bezig.
Wel moet ik zeggen dat ik het wel steeds minder fijn vind om tussen 2 banen heen en weer te moeten reizen. Het is allemaal vlak bij elkaar en prima te doen maar na dik 6,5 jaar wil ik wel eens 1 werkplek. Mja aan de andere kant mag ik niet klagen ;).

Voor de rest gaat het allemaal z’n gangetje en geniet ik volop van alle leuke dingen! ♥

Hoe gaat het met jou en wat houdt jou op dit moment bezig? Ik ben erg benieuwd.

Liefs, Dita Rithika.

10 reacties


  26 oktober 2014


  Fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat! Je huis ziet er erg mooi, gezellig en knus uit, kan me voorstellen dat je steeds meer gewend raakt eraan  26 oktober 2014


  Fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat! Je huis ziet er erg mooi, gezellig en knus uit, kan me voorstellen dat je steeds meer gewend raakt eraan

  Dita Rithika

  26 oktober 2014


  Dank je wel meid!  26 oktober 2014


  Fijn om te lezen dat het goed met je gaat en leuk dat je er uren bij krijgt. Yoga is zo fijn om te doen, ik heb het nu nog maar 3x gedaan, maar het maakt me echt rustiger. Ik baal er van dat ik nu twee dinsdagen niet kan :(

  Dita Rithika

  26 oktober 2014


  Ja fijn is het he, de yoga. Jammer dat je een paar keer niet kunt.  26 oktober 2014


  Fijn dat je al zo gewend bent in je nieuwe huisje. Ik weet dat ik hier in ons huis ook zo snel gewend was. Fijn juist, want dan weet je dat je de goede keuze hebt gemaakt.
  Fijn ook dat je meer uren hebt gekregen op school. s Middags werk je op de bso dan?
  Met mij gaat alles goed. Ik mag deze week weer gaan werken en daar heb ik wel zin in!

  Dita Rithika

  26 oktober 2014


  Fijn te horen dat met jou alles
  goed gaat! Ja ‘s middags werk ik op de bso/kinderopvang. Succes met

  Dita Rithika

  26 oktober 2014


  werken meid!  27 oktober 2014


  Wat leuk te lezen dat het goed gaat, en ja, een nieuw huis, went heel snel hé, ik had er ook totaal geen problemen mee.
  Yoga! Yay, welke volg je?
  En ja, dat op en af gerij tussen werklplaatsen , ik kan er inkomen. Maar ja, het is overal iets, ik werk nu al 7.5 jaar bij hetzelfde bedrijf en ik moet altijd naar klanten, dus soms 10 minuten rijden, soms 2 uur…

  Dita Rithika

  27 oktober 2014


  We wonen ook in het huis van mijn schoonouders dus het wende extra snel :) ik doe aan hatha yoga en ja dat van het werk. Overal is idd wel iets ;)Laat een reactie achter