Persoonlijke update - Mei 2015 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
24.05.2015 | Geplaatst in Persoonlijk | 6 reacties

1431511666029

Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een persoonlijke update. De laatste schreef ik in februari van dit jaar en nu zijn we al weer een paar maanden verder. Time flies when you’re having fun :).

In de vorige update schreef ik ook al dat alles z’n gangetje ging en ook nu is dit het geval. Ik geniet nog elke dag dat we mogen wonen in een voor ons, prachtig huis en nu het mooie weer er weer aan komt kunnen we ook lekker genieten van de tuin. Al moet hier nog veel aan gedaan worden, vooral naast ons huis is het een grote wildernis, totaal niet mijn ding maar ook tuinieren is niet mijn ding dus we hopen dit een keer te kunnen uitbesteden. Ik hoop trouwens dat het mooie weer echt gaat komen. We zijn nu 1x met de boot een nachtje weggeweest maar het was nog best koud toen.

Qua werk gaat het ook goed. Ik werk nog steeds 4 ochtenden op school en 2 middagen op de BSO. Dit bevalt goed en het is een vast ritme nu. Zo kan ik ook 1 middag in de week inlassen om aan mijn blog te werken en vaak ben ik nog een dagje vrij met mijn vriend samen, ook leuk. Wel loopt mijn contract op school eind juni af. Dit vind ik erg jammer want het werken op school is zo leuk! Het is nog heel onzeker wat er volgend jaar met mijn inzet gaat gebeuren, of ik überhaupt weer kan werken op deze of een andere school. Ik heb al een aantal mensen gemaild dat ik weer op zoek ben naar een leuke baan maar helaas liggen de banen niet voor het oprapen. Mensen willen graag een onderwijsassistent op hun school maar het geld is er vaak niet. Dus mocht je nog een leuke baan weten, als onderwijsassistent, pedagogisch medewerkster of iets anders in de regio Friesland, let me know! Ik wil ook best wat anders doen qua werk, iets administratief o.i.d. Als ik maar weer aan de slag kan want thuiszitten is niets voor mij.

Privé gaat alles heel fijn! Mijn vriend en ik hebben het erg leuk samen en we doen veel leuke dingen. Ook met mijn lieve vriendinnen spreek ik regelmatig af en mijn ouders/schoonouders zie ik ook regelmatig. We wonen erg vlak bij elkaar en ik vind dit heel fijn. Mijn vriend is per 1 mei begonnen aan een nieuwe baan en dit bevalt prima. Ons appartement is nog steeds verhuurd. Heel fijn al hebben we liever dat het snel wordt verkocht.

Voor de site ben ik bezig met een nieuwe lay out. Dit laat ik altijd doen. Ik vond het wel weer eens tijd voor wat nieuws. Jullie zullen wel zien wanneer de nieuwe lay out online komt. Verder gaat alles dus helemaal fijn. Ik geniet volop van alle mooie dingen in het leven met de lieve mensen om mij heen, ik hou er van! ♥

Hoe gaat het met jou?

Liefs, Dita Rithika.

6 reacties


  24 mei 2015


  Leuke update! Ik ben nu al heel benieuwd naar je nieuwe layout! :) x

  Dita Rithika

  26 mei 2015


  Ja ik ben zelf ook erg benieuwd, wat ik heb gezien vond ik al erg mooi.  24 mei 2015


  Fijn dat het goed gaat, maar jammer dat je zo in onzekerheid bent over je baan. Dat is niet fijn!
  Met mij gaat gaat het goed! Gewoon zijn gangetje eigenlijk.

  Dita Rithika

  26 mei 2015


  Fijn dat alles goed met jou gaat Lonneke.  26 mei 2015


  Jammer van je baan. Ik ben benieuwd naar je lay-out, door wie laat je dat doen?

  Dita Rithika

  26 mei 2015


  Ik laat het weer door Angelina van Peekinside maken.Laat een reactie achter