Persoonlijke update - April 2016 - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
03.04.2016 | Geplaatst in Mama, Persoonlijk | 5 reacties

Het werd wel weer eens tijd voor een persoonlijke update. Zelf vind ik dit altijd erg leuk om te lezen op blogs en ik hoop dat jullie dit ook leuk vinden. Anders kan je natuurlijk altijd weg klikken ;)

20160330_160230-01

De eerste update dat ik mama ben. En wat is het leuk! Mensen vragen wel eens ‘is dit wat je had verwacht?’. Maar eigenlijk wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik vind het allemaal erg leuk! Zoals jullie wellicht hebben gelezen moest ik in het begin wel erg wennen. Wennen aan het feit dat Mila van ons was, dat ze nu altijd bij ons zou blijven, dat we papa en mama zijn en dat we niet zo maar meer even weg kunnen. Maar na een paar weken (ja het duurde bij mij echt een paar weken, die roze wolk was ver te zoeken) was het helemaal ok.

Met Mila gaat het allemaal heel goed. Ze groeit goed, drinkt goed, slaapt goed, vooral ‘s nachts slaapt ze lekker. Sinds een week slaapt ze vaak van ongeveer 20.00 uur tot 06.00 uur. Heerlijk! Soms komt ze nog wel eens ‘s nachts maar dat is dan 1x. We geven haar dan een klein beetje melk en daarna slaapt ze weer lekker verder tot in de ochtend. Overdag is het slapen nog wel heel wisselend. Soms slaapt ze best veel maar soms ook helemaal niet. Sowieso vind ze het erg fijn om bij mij of mijn vriend te liggen en dan te slapen. Als je haar dan weer in bed legt zet ze het op een brullen. Dit is niet altijd het geval hoor. ‘s Middags proberen we haar zo veel mogelijk in haar eigen bedje te laten slapen en in de ochtend slaapt ze vaak in de kinderwagenbak in de kamer. Als we weg gaan in de middag slaapt ze wel lekker in de kinderwagenbak.

We gaan er ook regelmatig op uit met Mila. Ze is al een aantal keren mee geweest als wij buiten de deur gingen lunchen, naar de stad en naar familie. Ik vind het ook erg belangrijk dat we deze dingen nog blijven doen. Het kan ook prima, het is alleen iets meer plannen.

Ook samen gaan mijn vriend en ik regelmatig even weg. Mila gaat dan naar de ouders van mijn vriend, naar mijn moeder en haar man of naar mijn vader en zijn vrouw. De opa/oma en pake’s en beppe’s vinden dit erg leuk! Ik vind het ook heel fijn dat ze allemaal bij ons in het dorp wonen en iedereen Mila zal zien opgroeien.

Met mij gaat het ook goed. Ik geniet volop van het moeder zijn. Het is heel fijn om bij mijn meisje te zijn maar ik merk wel dat ik er ook echt aan toe ben om weer te gaan werken. Je wereldje wordt erg klein als je thuis zit en natuurlijk ga ik er ook alleen met Mila wel op uit maar vriendinnen werken ook, elke keer het centrum in is ook niet nodig (en niet goed voor mijn portemonnee) en elke dag het zelfde rondje lopen in het dorp heb je op een gegeven moment ook wel gehad.

Verder kijk ik erg uit naar de lente en de zomer. Begin mei komt de tuinman onze tuin aan de zijkant van het huis opknappen. Eindelijk! Ik heb er zo’n zin in om daar lekker te relaxen en met Mila te spelen. Achter huis hebben we ook een stuk tuin maar ik vind het altijd heerlijk om ‘s ochtends in de zon naast huis te ontbijten. En dit is toch veel fijner als het er mooi uitziet, het is nu echt een rimboe :P.

Voor de zomervakantie hebben we nog niet echt plannen. We gaan als het mooi weer is lekker met de boot weg en als het weer niet heel mooi is zien we wel wat we gaan doen. Ik moet ook nog kijken hoe het gaat komen met mijn werk. Ik ga weer solliciteren (de school waar ik werk gaat sluiten en ik wil meer werken dan alleen maar 2 middagen BSO) en dan zien we het wel. Volgend jaar wil ik zeker weer naar het buitenland op vakantie.

Verder heb ik eigenlijk niet veel bijzonders te melden, behalve dat ons appartement na dik 3 jaar eindelijk is verkocht! Het was steeds wel verhuurd gelukkig maar nu zijn we er echt vanaf.
Alles gaat verder lekker en ik hoop dat het met jullie ook goed gaat!

Hoe gaat het met jou? Heb je al leuke plannen voor de zomer?

Liefs, Dita Rithika.

5 reacties


  3 april 2016


  Wat fijn om te horen dat het goed gaat. En gefeliciteerd dat de appartement is verkocht!!! Ik heb een nieuwe baan in de thuiszorg. En ik ben weer begonnen met 2x in de week hardlopen :D


  3 april 2016


  Wat leuk Deepa! Gefeliciteerd.  3 april 2016


  Wat fijn dat het appartement eindelijk verkocht is! Gefeliciteerd :) Leuk om weer even een update te lezen en succes met de rimboe! Hadden jullie ook zulk heerlijk weer vandaag? x


  3 april 2016


  Dank je! Ja heerlijk weer :)


  Aarti

  5 april 2016


  Wat fij dat je appartement is verkocht. En leuk om te lezen je persoonlijke update. Liefs AartiLaat een reactie achter