Outfit of the day #24 - Nieuw jasje - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
08.06.2015 | Geplaatst in Fashion | 4 reacties

DSC_7390

Laatst was ik met een vriendin even het centrum in. Zij zocht een zwart leren jasje en vond dit jasje van Only. Zelf wilde ik ook altijd wel een. Ik had zelfs laatst al een bij de Hema besteld maar die vond ik toch niet heel mooi. Maar deze vond ik wel erg mooi. Mijn vriendin vond het niet erg dat ik dezelfde zou kopen. Aangezien we dezelfde maat nodig hadden en er maar 1 was bestelde ik deze online bij de Zalando. Het is een simpel zwart nep leren jasje met 2 zakjes met ritsen bovenaan en onderaan nog 2 insteekzakken.

DSC_7365

DSC_7369

DSC_7377

Ik ben nu al dol op dit jasje. Het is makkelijk te combineren en staat lekker stoer. Leuk op een jeans maar ook op een jurkje staat het leuk.

DSC_7386

Zwart jasje: Only via Zalando
Blouse: H&M
Broek: H&M
Schoenen: Dolcis

Heb jij ook een (nep) leren jasje?

Liefs, Dita Rithika.

4 reacties


  8 juni 2015


  O wauw, mooi jasje! Ik vind de top ook onwijs gaaf. X  8 juni 2015


  Superleuk jasje! Staat mooi met zo’n kleurrijke top!  8 juni 2015


  Dat jasje staat heel mooi met de blouse met het printje. Leuke combinatie!  9 juni 2015


  Het jasje vind ik geweldig, net als de top trouwens!Laat een reactie achter