Outfit of the day #23 - New dress - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
18.05.2015 | Geplaatst in Fashion | 3 reacties

DSC_7149

Laatst kocht ik dit jurkje bij de Object winkel. Het is van het merk ‘Jaqueline de Yong’. Ik kende dit merk helemaal niet maar vond dat ze er veel mooie kleding hadden hiervan en ook echt betaalbaar. Na het maken van de foto’s kwam ik er achter dat de zon wel erg fel scheen en dit niet zo’n mooie effect op de foto’s heeft, vind ik. Het riempje zat ook niet heel mooi maar ik wilde deze foto’s toch delen want ik ben zo blij met het jurkje!

Dit jurkje is gemaakt van een hele mooie stof en de kleuren spraken mij erg aan. Lekker vrolijk en makkelijk te combineren.

DSC_7146

DSC_7154

Jurk: Jaqueline de Yong via Object
Vest: Vero Moda
Schoenen: H&M
Riem: Primark
Legging: Hema

Draag jij graag een jurk?

Liefs, Dita Rithika.

3 reacties

  Deepa

  18 mei 2015


  Wauw echt een mooi jurkje . Het staat je prachtig . En ik vind de foto s mooi! De kleuren vallen mooi op. En ik draag zelf bijna nooit jurken. Ik ben meer van de rokken ,ze moeten wel boven m’n knieën wat betreft de lengte anders lijken m’n benen zo kort en ook weer niet ordinair kort !

  Dita Rithika

  18 mei 2015


  Dank je wel Deepa!  19 mei 2015


  Want een ontzettend lief en leuk jurkje! Tof die grafische print!Laat een reactie achter