Outfit of the day #20 - Black and Blue - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
26.02.2015 | Geplaatst in Fashion | 8 reacties

DSC_6241

Een lange tijd geleden dat ik een outfit post op mijn site heb gezet. Daarom werd het vandaag wel weer eens hoog tijd. Deze keer een outfit met zwart en blauw. Ik draag dit graag naar mijn werk maar het is ook geschikt voor een etentje of een feestje. Dan zou ik mijn make up nog wel wat aanpassen.

DSC_6245

DSC_6232

DSC_6238

Blouse: C&A
Rok: H&M
Legging: Action
Laarsjes: H&M
Horloge: Tommy Hilfiger
Ketting: H&M

Draag jij vaak zwart met blauw?

Liefs, Dita Rithika.

8 reacties


  26 februari 2015


  Wat een leuke combi met dat blauw en zwart! Staat je goed!


  Deepa

  26 februari 2015


  Wow! Wat een super gave outfit

  Deepa

  26 februari 2015


  Een deel van me tekst is weg ! Maar ik vertelde dat je outfit jou super mooi staat!. En jaaa ik draag zelf ook veel blauw en zwart. Ik vind dat het een sjieke/classy uitstraling geeft, het hangt er natuurlijk vanaf hoe je dat combineert . Leuk artikel!

  Dita Rithika

  26 februari 2015


  Thanks Deepa!  26 februari 2015


  Die ketting staat heeel tof bij je blouse! Mooi gecombineerd :)

  ♥♥♥ Saskia

  Dita Rithika

  26 februari 2015


  Dank je wel  26 februari 2015


  Wat een superleuke combi, dat zwart met blauw. En die rode ketting steekt mooi af!  28 februari 2015


  Prachtig Dita. Ik ben laatst alle blogs opnieuw gaan volgen en die van jouw was ik helemaal vergeten! Shame on me!
  LiefsLaat een reactie achter