Ooglook: It's a rainy day - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
24.08.2014 | Geplaatst in Beauty | 5 reacties

Afgelopen vrijdag was het echt super slecht weer, zoals eigenlijk de afgelopen week elke dag. Vrijdag had ik helemaal niets op de planning staan en toen besloot ik om weer eens een ooglook te maken. Ik heb de hele zomer geen tot heel weinig make-up gedragen en dat beviel me uitstekend, met het warme weer vind ik het nooit fijn om make-up te dragen maar aangezien het wat kouder is had ik er wel weer zin in. Daarom vandaag weer eens een ooglook!

Deze look is gemaakt het het Sleek Oh So Special palette. De blush die ik draag is van de Hema en de lipstick is een kleur uit het palette van Make up studio die ik kreeg toen ik een aantal jaren geleden een visagie cursus heb gedaan.

DSC_3748

DSC_3723

DSC_3762

DSC_3770

Ik heb een bruine kleur gebruikt op mijn ooglid, in de crease heb ik een grijze kleur gebruikt en in mijn buitenste ooghoek en onder het oog een aubergine kleur. Deze look vind ik perfect voor een herfstige dag. Ideaal om te dragen naar mijn werk want het is niet te heftig vind ik zelf.

Binnenkort zullen er wel weer wat meer ooglooks voorbij komen op mijn site aangezien ik in de herfst/winter altijd wat meer make-up draag.

Liefs, Dita Rithika.

5 reacties


  24 augustus 2014


  mooi!  24 augustus 2014


  Oh wat staat deze lipstick jou ook mooi! Mooie ooglook heb je erbij gemaakt.


  Deepa

  24 augustus 2014


  Mooie look meis en wat zie je er goed uit !!!

  Dita Rithika

  25 augustus 2014


  Wat lief, dank je wel!  24 augustus 2014


  Mooie look, echt iets voor de herfst inderdaadLaat een reactie achter