Onze tuin - Rithika.nl | Persoonlijke lifestyleblog
25.09.2014 | Geplaatst in Wonen | 8 reacties

Sinds wij in ons nieuwe huis wonen hebben we ook een tuin. Zelf ben ik net als mijn vriend opgegroeid met een tuin en toen we in ons appartement woonden miste is het ook wel. Vroeger thuis hadden we een hele grote tuin en dat vond ik altijd heerlijk. Ook nu hebben we best een grote tuin alleen vind ik het in de tuin werken niet echt super leuk. Het is gewoon niet echt mijn ding. Vandaag laat ik jullie wat foto’s zien van onze tuin.

PicMonkey Collage

Het zithoekje hierboven dat was er al. De tafel en stoelen hebben we van ons vorige huis meegenomen want hier hebben we nog geen grote tafel en/of lekkere loungeset. Ik hou we van groen in de tuin maar zoals het nu is vind ik het wat te. Als je bij de achterdeur staat heb je een leuk hoekje waar nu nog gras ligt. Zelf zou ik daar graag tegels in willen zodat dit een mooi terras wordt. Dit kun je zien op de laatste foto hierboven. Daarachter is zoals je ziet nog wel een stuk betegeld. Dit houden we denk ik zo. Wellicht komen er nog andere tegels in. Zelf vind ik het wel mooi als alles een geheel is.

PicMonkey Collage3

Op de foto’s hierboven zie je ook veel groen. De bovenste foto is zoals ik net al vertelde. Een stuk gras. Het groen er om heen vind ik wel mooi en heeft ook niet veel onderhoud nodig. Naast huis, zoals op de onderste foto’s, staat ook veel groen. Ook hier willen we wat weghalen. Mijn vriend is al begonnen maar ik kan me er steeds niet toe zetten, ik vind het echt niet leuk.

Graag zouden wij een mooie onderhoudsvriendelijke tuin willen hebben waar niet te veel aan hoeft te gebeuren. De indeling is nu prima, alleen iets minder groen en wat meer bestrating vind ik zelf wel mooi. Een stukje gras hebben we sowieso nog wel achter huis (dit staat niet op de foto’s).

Heb jij een tuin, vind je het leuk om te tuinieren en heb je nog tips voor mij? Laat het mij weten, dit vind ik erg leuk!

Liefs, Dita Rithika.

8 reacties

  Deepa

  25 september 2014


  Wauw wat een mooie tuin met bloemen. En het groen er om heen geeft ook weer een bepaalde sfeer . En wat een ruimte !!! Ik zou gewoon beginnen met weghalen naast het huis en waar je aan stoort . Resultaat geeft toch een stukje rust en minder werk als je het goed bijhoudt . Ik heb zelf ook een tuin met bestrating en het ontkruid wat er groeit houdt ik bij en ik ben binnen een uur klaar. Om toch nog wat sfeer te geven in de tuin heb ik hortensia’ s gekocht. Een mooie tuinset en een vogelhuisje.

  Dita Rithika

  25 september 2014


  Leuk om te horen en bedankt voor de tips!  25 september 2014


  Wij hebben sinds dit huisje ook voor het eerst een tuin. Ik vind het heerlijk. We hebben een paar flinke bomen en struiken. Veel groen, weinig onderhoud. Ik ben een hele slechte tuinvrouw, dus ik heb geen tips voor je behalve: geniet er lekker van!

  Dita Rithika

  25 september 2014


  Geniete gaan we zeker doen ;)  25 september 2014


  Ik hou van tuinieren, heb ook op een land en tuinbouw school gezeten whoops.. amateur boerin ;) haha weelderige tuinen waar de planten lekker hun gang kunnen gaan LOVE IT! is trouwens ook weinin onderhoud maargoed daar zal jij vast niet van houden denk ik zo…

  Goed in de gaten houden waar je zon hebt en schaduw en dan je terras bepalen, zou zonder zijn als je een zonliefhebber bent en terras heb aangemaakt in de schaduw.

  Dita Rithika

  26 september 2014


  Bedankt voor de tips! Leuk te horen dat je op een land en tuinbouw school hebt gezeten.  25 september 2014


  Zelf heb ik niet echt groene vingers en ik zie alles als “onkruid” haha x

  Dita Rithika

  26 september 2014


  haha ja dat heb ik ook ;)Laat een reactie achter